Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İYİCE BIKTIK..!

İnanın bıkkınlık geldi siyaset dinlemekten… ☘ Gerek sosyal medyada, gerekse televizyon kanallarında siyasetten başka hiçbir şey konuşulmuyor. ☘ Gittiğimiz arkadaş ortamından tutun da, misafirlik ortamına kadar hal hatır sormayı bile unuttuk artık. ☘ Evet, siyaset de gerekli fakat bu kadar da olmaz ki… ☘ Başka konular konuşmaya çalışmak istesen de yine dönüp dolaşıp konunun tekrar siyasete gelmesi “yeter artık” dedirtiyor ama nedense yetmiyor bir türlü. ☘ Bir de konuşulan konunun hep aynı olması, birbirlerine üstünlük sağlama isteği, boşa kürek çekmekten öteye gitmiyor.  ☘ Televizyon kanallarında, sosyal medyada, dolmuşta, misafirlikte ve akraba ziyaretlerinde istemesek de, hoşlanmasak da buna katlanmak zorunda kalıyoruz.  ☘ Ama çok şükür yaklaşık bir ay sonra ne olacaksa olacak. Bu görüntü ve ses kirliliğinden kurtulacağız… ☘ Gün ola, harman ola…  
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2023 - Perşembe

İYİCE BIKTIK..!

İnanın bıkkınlık geldi siyaset dinlemekten…

Gerek sosyal medyada, gerekse televizyon kanallarında siyasetten başka hiçbir şey konuşulmuyor.

Gittiğimiz arkadaş ortamından tutun da, misafirlik ortamına kadar hal hatır sormayı bile unuttuk artık.

Evet, siyaset de gerekli fakat bu kadar da olmaz ki…

Başka konular konuşmaya çalışmak istesen de yine dönüp dolaşıp konunun tekrar siyasete gelmesi “yeter artık” dedirtiyor ama nedense yetmiyor bir türlü.

Bir de konuşulan konunun hep aynı olması, birbirlerine üstünlük sağlama isteği, boşa kürek çekmekten öteye gitmiyor. 

Televizyon kanallarında, sosyal medyada, dolmuşta, misafirlikte ve akraba ziyaretlerinde istemesek de, hoşlanmasak da buna katlanmak zorunda kalıyoruz. 

Ama çok şükür yaklaşık bir ay sonra ne olacaksa olacak. Bu görüntü ve ses kirliliğinden kurtulacağız…

Gün ola, harman ola…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş