Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İNTERNET ALIŞVERİŞİ

Bu haftaki yazımın konusu, gelen ürününü almak için kargo önlerinde soğuğa ve sıcağa aldırış etmeden bekleyen insanlardır. 2 TL'ye aldığı cımbız için bile saatlerce kuyrukta bekleyen kişilerin olduğunu söylemek istiyorum. **** İnternet yoluyla bu alışveriş çılgınlığını hiç anlayamıyorum. Çoğumuz ihtiyaçtan çok, "Lazım olur" ya da "Ne kadar ucuz" zihniyeti ile boş yere alışveriş yapıyoruz. **** Daha sonra büyük bir başarıymış gibi arkadaşlarımızla veya akrabalarımızla paylaşıp ne kadar ucuz aldığımızdan bahsediyoruz. Öylesine ballandıra ballandıra anlatıyoruz ki karşımızdaki kişiyi de alışverişe teşvik ediyoruz. Bu böylece zincirleme devam edip gidiyor. **** Bir duralım artık. Özellikle bayan arkadaşlar... Gerçekten ihtiyacımız olan şeyleri tabii ki alalım ama gardroplarımız hınca hınç dolu iken boş yere alışveriş yapmaya son verelim.  **** Bayan arkadaşların adı geçtiği için bana kızacaklar ama ne yazık ki internet alışverişlerinin büyük çoğunluğu onlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Anne ve babanın bu alışveriş çılgınlığını gören çocuklarımız da onları örnek almakta ve aynı hatayı devam ettirmektedirler. **** Son olarak birinci derecede ihtiyacımız olanların haricindeki ürünleri almayı durduralım. En azından pandemi sürecinin bitmesini bekleyelim. Bunu yapabilirsek kargo önündeki gibi kalabalıkların önüne geçmiş olacağız. Az da olsa virüsün birbirimize bulaşmasını engellemiş oluruz. Buna hep birlikte katkı sağlayalım ve sağlıklı günlerin bizleri beklediğine inanalım. Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 14 Aralık 2020 - Pazartesi

İNTERNET ALIŞVERİŞİ

Bu haftaki yazımın konusu, gelen ürününü almak için kargo önlerinde soğuğa ve sıcağa aldırış etmeden bekleyen insanlardır. 2 TL'ye aldığı cımbız için bile saatlerce kuyrukta bekleyen kişilerin olduğunu söylemek istiyorum.
****
İnternet yoluyla bu alışveriş çılgınlığını hiç anlayamıyorum. Çoğumuz ihtiyaçtan çok, "Lazım olur" ya da "Ne kadar ucuz" zihniyeti ile boş yere alışveriş yapıyoruz.
****
Daha sonra büyük bir başarıymış gibi arkadaşlarımızla veya akrabalarımızla paylaşıp ne kadar ucuz aldığımızdan bahsediyoruz. Öylesine ballandıra ballandıra anlatıyoruz ki karşımızdaki kişiyi de alışverişe teşvik ediyoruz. Bu böylece zincirleme devam edip gidiyor.
****
Bir duralım artık. Özellikle bayan arkadaşlar... Gerçekten ihtiyacımız olan şeyleri tabii ki alalım ama gardroplarımız hınca hınç dolu iken boş yere alışveriş yapmaya son verelim. 
****
Bayan arkadaşların adı geçtiği için bana kızacaklar ama ne yazık ki internet alışverişlerinin büyük çoğunluğu onlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Anne ve babanın bu alışveriş çılgınlığını gören çocuklarımız da onları örnek almakta ve aynı hatayı devam ettirmektedirler.
****
Son olarak birinci derecede ihtiyacımız olanların haricindeki ürünleri almayı durduralım. En azından pandemi sürecinin bitmesini bekleyelim. Bunu yapabilirsek kargo önündeki gibi kalabalıkların önüne geçmiş olacağız. Az da olsa virüsün birbirimize bulaşmasını engellemiş oluruz. Buna hep birlikte katkı sağlayalım ve sağlıklı günlerin bizleri beklediğine inanalım. Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş