Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İNSANLIK TÜKENİYOR..!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen taksici cinayetinde bir kez daha insanlık öldü mü dedirtti bizlere… ☘ Bu soruyu nedense hep bu ve benzeri olaylar meydana geldiği zamanlar soruyoruz. ☘ Bir insan nasıl bu yaşta bu kadar soğukkanlı cinayet işleyebiliyor. Öldürdüğü insanın yanağını sıkıp orada uzaklaşabiliyor. ☘ Bunu çoğu zaman filmlerde görürdük. Günümüz hayatına bu vahşetin girmesi acaba dedirtiyor insana… ☘ Acaba derken ne demek istediğimi anlaşmışsınızdır. Televizyonda izlediğimiz şiddet içeren mafya dizi filmlerinin bunda katkısının muhakkak olduğu kanaatindeyim. ☘ Bir de bunun üzerine aile yaşantısı bozuk ve aldığı eğitim eksik ise tüm bu olanlar normal hale geliyor. ☘ Kusura bakmayın ama yasalarınız bu konuda son derece yetersiz kalıyor. Suç makinası olan birçok serseri sokaklarımızda tehlike oluşturmaya devam ediyor. ☘ Sokak röportajında bir konuşmaya şahit oldum ve hayretler içinde kaldım. 18 yaşında bir genç yirmiye yakın suç dosyasına sahip ve dışarıda elini kolunu sallayarak gezebiliyor. ☘ Son olarak taksi şoförünün hazin sonu… ☘ Sevgili okuyucular bu ne ilk olacak ne de son..! ☘ Bu uzmanlık isteyen bir sorun ve bizler bu konuda yetersiz kalırız. ☘ Not: Bir de vahşice işlenen bu cinayeti, televizyonlarda ve sosyal medyada daha ne kadar seyredeceğiz. Ailesine bu acıyı daha ne kadar yaşatacağız…  
Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2024 - Çarşamba

İNSANLIK TÜKENİYOR..!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen taksici cinayetinde bir kez daha insanlık öldü mü dedirtti bizlere…

Bu soruyu nedense hep bu ve benzeri olaylar meydana geldiği zamanlar soruyoruz.

Bir insan nasıl bu yaşta bu kadar soğukkanlı cinayet işleyebiliyor. Öldürdüğü insanın yanağını sıkıp orada uzaklaşabiliyor.

Bunu çoğu zaman filmlerde görürdük. Günümüz hayatına bu vahşetin girmesi acaba dedirtiyor insana…

Acaba derken ne demek istediğimi anlaşmışsınızdır. Televizyonda izlediğimiz şiddet içeren mafya dizi filmlerinin bunda katkısının muhakkak olduğu kanaatindeyim.

Bir de bunun üzerine aile yaşantısı bozuk ve aldığı eğitim eksik ise tüm bu olanlar normal hale geliyor.

Kusura bakmayın ama yasalarınız bu konuda son derece yetersiz kalıyor. Suç makinası olan birçok serseri sokaklarımızda tehlike oluşturmaya devam ediyor.

Sokak röportajında bir konuşmaya şahit oldum ve hayretler içinde kaldım. 18 yaşında bir genç yirmiye yakın suç dosyasına sahip ve dışarıda elini kolunu sallayarak gezebiliyor.

Son olarak taksi şoförünün hazin sonu…

Sevgili okuyucular bu ne ilk olacak ne de son..!

Bu uzmanlık isteyen bir sorun ve bizler bu konuda yetersiz kalırız.

Not: Bir de vahşice işlenen bu cinayeti, televizyonlarda ve sosyal medyada daha ne kadar seyredeceğiz. Ailesine bu acıyı daha ne kadar yaşatacağız…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş