Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İNSANLIK ADINA BARIŞ

Savaşın ne kadar kötü olduğunu anlatmama  gerek yok sanırım ama yine de bir şeyler yazmak istedim. x Savaş anneyi evladından, kadını kocasından, evladı babasından ayırır. x Bunu en somut örneğini dün akşam televizyonda izledim ve birçoğumuz gibi ben de gözyaşlarıma hâkim olamadım. x Bir babanın kız evladına sarılışını ve bir daha görememe korkusu ile gözyaşlarına boğulduğunu gördüm. Tüm dünya bu kare ile duygulandı. x Diğer bir olay ise; Rus askerlerine karşı mücadele eden genç bir askerin “Defol git Rusya” dedikten sonra açılan bir ateş sonucu yaşamını yitirmesiydi. x İşte o zaman tüm dünya savaşın çirkin yüzünü gördü ve adeta lanet okudular. Hepsi ne için, bir karış toprak için. Bir diğer sebep ise ülke menfaatleri içinmiş. x Sizin menfaatiniz yerin dibine batsın. Koca bir dünyaya sığamadınız. İnsanların gözyaşı dökmesine sebep oldunuz. x Savaşan ülkelerin halkları bile bu savaşı istemedikleri, yaptıkları savaş karşıtı yürüyüşlerle ortaya çıktı. Durum böyle olunca bu inat niye? x Neden insanların gözyaşı dökmesi umurunuzda değil. Hangi çağda yaşıyoruz.  x Tüm dünya adına insanlık adına barış olması dileğiyle, kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 26 Şubat 2022 - Cumartesi

İNSANLIK ADINA BARIŞ

Savaşın ne kadar kötü olduğunu anlatmama 
gerek yok sanırım ama yine de bir şeyler yazmak istedim.
x
Savaş anneyi evladından, kadını kocasından, evladı babasından ayırır.
x
Bunu en somut örneğini dün akşam televizyonda izledim ve birçoğumuz gibi ben de gözyaşlarıma hâkim olamadım.
x
Bir babanın kız evladına sarılışını ve bir daha görememe korkusu ile gözyaşlarına boğulduğunu gördüm. Tüm dünya bu kare ile duygulandı.
x
Diğer bir olay ise; Rus askerlerine karşı mücadele eden genç bir askerin “Defol git Rusya” dedikten sonra açılan bir ateş sonucu yaşamını yitirmesiydi.
x
İşte o zaman tüm dünya savaşın çirkin yüzünü gördü ve adeta lanet okudular. Hepsi ne için, bir karış toprak için. Bir diğer sebep ise ülke menfaatleri içinmiş.
x
Sizin menfaatiniz yerin dibine batsın. Koca bir dünyaya sığamadınız. İnsanların gözyaşı dökmesine sebep oldunuz.
x
Savaşan ülkelerin halkları bile bu savaşı istemedikleri, yaptıkları savaş karşıtı yürüyüşlerle ortaya çıktı. Durum böyle olunca bu inat niye?
x
Neden insanların gözyaşı dökmesi umurunuzda değil. Hangi çağda yaşıyoruz. 
x
Tüm dünya adına insanlık adına barış olması dileğiyle, kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş