Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

İKİ BAŞKANDAN BEKLENTİLER

Belediye nedir? Başkan ve encümeniyle halka hizmet eden bir kuruluş. Belediyelere, çalışmalarında yardımcı olan ise ulusal ve yerel basındır. Bazı belediyeler basını hiç dinlemeden kendi bildiği yolda gider. Nuh derler de peygamber demezler. Ben böyle belediye başkanlarından çok gördüm. Ordu'muzdan bir örnek vereyim; Allah rahmet eylesin Kazım Türkmen. Onunla her konuyu Ordu'nun kalkınması için enine boyuna konuşurduk. Ondan sonra gelen başkanlar o mütevaziliği gösteremediler. Hele bir tanesi sultana bile selam vermeden hep havalardan uçmak istedi. Hani ne derler ya, "Yükseklere bakan, önündeki çukura düşer" O da öyle kayıplara karıştı gitti. Aşkın kardeşi Ordu'muzun gelişmesinde, güzelleşmesinde daha hareketli ve daha hevesli görüyorum. Öyle devam eder İnşallah... Sayın Hilmi Güler bizleri de güldürsün istiyoruz. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü...  Atalar ne demiş "Ne ekersen onu biçersin" Bakalım siz neyi nasıl ekeceksiniz? Ve bağlayalım; İki başkan görün  bizi, döktük size derdimizi...
Ekleme Tarihi: 10 Ekim 2020 - Cumartesi

İKİ BAŞKANDAN BEKLENTİLER

Belediye nedir? Başkan ve encümeniyle halka hizmet eden bir kuruluş.

Belediyelere, çalışmalarında yardımcı olan ise ulusal ve yerel basındır.

Bazı belediyeler basını hiç dinlemeden kendi bildiği yolda gider. Nuh derler de peygamber demezler. Ben böyle belediye başkanlarından çok gördüm.

Ordu'muzdan bir örnek vereyim; Allah rahmet eylesin Kazım Türkmen. Onunla her konuyu Ordu'nun kalkınması için enine boyuna konuşurduk. Ondan sonra gelen başkanlar o mütevaziliği gösteremediler.

Hele bir tanesi sultana bile selam vermeden hep havalardan uçmak istedi. Hani ne derler ya, "Yükseklere bakan, önündeki çukura düşer" O da öyle kayıplara karıştı gitti.

Aşkın kardeşi Ordu'muzun gelişmesinde, güzelleşmesinde daha hareketli ve daha hevesli görüyorum. Öyle devam eder İnşallah...

Sayın Hilmi Güler bizleri de güldürsün istiyoruz. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü... 

Atalar ne demiş "Ne ekersen onu biçersin" Bakalım siz neyi nasıl ekeceksiniz?

Ve bağlayalım; İki başkan görün  bizi, döktük size derdimizi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş