Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HOŞGÖRÜ

Nedendir bilinmez ama insan olarak hoşgörüden uzak olarak yaşıyoruz. Kimsenin kimseye tahammülü neredeyse yok artık. Dokunduğun kişi adeta saatli bomba misali..     Sıramızı bekleyemiyoruz. Bencil ve herkesin önüne geçmeye çalışıp, başkasının hakkını gasp ediyoruz. Toplu taşıma araçlarına binerken bile sanki yer kalmayacakmış gibi omuz omuza hareket ediyoruz..     Kimse kimseye güvenmiyor. Yaşlı insanlar ATM önünde kendilerine yardım edecek kişileri bile dakikalarca seçmeye çalışıyor. Acaba bu kişiden bana zarar gelir mi diye kuşku içindeler..     Şoförler birbirlerine zıt iki kutup gibiler. Kimse kimseye yol vermiyor. Yaya geçine adım attığımızda durması gereken şoförler bile durmadığı gibi el kol hareketi ile küfür karışık saydırıp duruyorlar..     Allah aşkına neler oluyor bize? Ne yöne götürülmek isteniyoruz. Nerede eski masumiyetimiz, hoşgörü ve anlayışımız. Neyi paylaşamıyoruz? Nasıl oluyor da sonradan pişman olacağımız birçok davranışın içine giriyoruz..     Gelin hep birlikte özeleştiri yapalım ve olumsuz gördüğümüz tüm davranışlarımızı bir kez daha gözden geçirelim. Değişmemizin zor olacağını biliyorum ama olumlu yönde bir adım atmaya gayret gösterelim. Güzel düşünelim, hoşgörülü olalım ve hep birlikte esen kalalım..
Ekleme Tarihi: 18 Haziran 2019 - Salı

HOŞGÖRÜ

Nedendir bilinmez ama insan olarak hoşgörüden uzak olarak yaşıyoruz. Kimsenin kimseye tahammülü neredeyse yok artık. Dokunduğun kişi adeta saatli bomba misali..
 
 
Sıramızı bekleyemiyoruz. Bencil ve herkesin önüne geçmeye çalışıp, başkasının hakkını gasp ediyoruz. Toplu taşıma araçlarına binerken bile sanki yer kalmayacakmış gibi omuz omuza hareket ediyoruz..
 
 
Kimse kimseye güvenmiyor. Yaşlı insanlar ATM önünde kendilerine yardım edecek kişileri bile dakikalarca seçmeye çalışıyor. Acaba bu kişiden bana zarar gelir mi diye kuşku içindeler..
 
 
Şoförler birbirlerine zıt iki kutup gibiler. Kimse kimseye yol vermiyor. Yaya geçine adım attığımızda durması gereken şoförler bile durmadığı gibi el kol hareketi ile küfür karışık saydırıp duruyorlar..
 
 
Allah aşkına neler oluyor bize? Ne yöne götürülmek isteniyoruz. Nerede eski masumiyetimiz, hoşgörü ve anlayışımız. Neyi paylaşamıyoruz? Nasıl oluyor da sonradan pişman olacağımız birçok davranışın içine giriyoruz..
 
 
Gelin hep birlikte özeleştiri yapalım ve olumsuz gördüğümüz tüm davranışlarımızı bir kez daha gözden geçirelim. Değişmemizin zor olacağını biliyorum ama olumlu yönde bir adım atmaya gayret gösterelim. Güzel düşünelim, hoşgörülü olalım ve hep birlikte esen kalalım..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş