Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HERKES EVİNDE..!

Önümüzdeki hafta Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yılbaşı. İnsanlar geride bırakacağımız bu 2020 yılını hiç ama hiç anımsamak istemeyecekler. Çünkü; neredeyse tüm felaketler bu yıl içerisinde yaşandı. Umarız 2021 yılında güzel şeyler olur da 2020 yılını unutup gideriz hep beraber... **** Evet sevgili okuyucular. Bildiğiniz gibi bu yılbaşında pandemi dolayısıyla 4 gün sokağa çıkma yasağı getirildi. Bir anda zengin-fakir demeden herkes iç içe oldu, eşitlendi.  **** Ünlü sanatçılar eşliğinde gazinolarda, 5 yıldızlı otellerde ve seçkin davetlilerin olduğu yatlarda kutlamaların olmadığı bir yılbaşı olacak bu sefer. **** Ertesi gün yeni yılı kim nerede kutladı haberleri gazete ve televizyonlarda yer almayacak. Hiç kimse şıklık yarışına giremeyecek ve kırmızı halılarda boy gösteremeyecek. Hiç kimse başkalarıyla yarış içinde olmayacak, birbirlerine nispet yapamayacak. **** Ne yazık ki Tarkan, Ebru Gündeş, Sibel Can, Hülya Avşar, Gülben Ergen ve daha niceleri sahne alamayacaklar (yurtdışı hariç)  **** Uçlar da yaşayanlar da evlerinde olacak. Herkesin söylediği gibi bu pandemiden çok şeyler öğrendik. Çok zengin de olsak hiçbir anlamı olmadığını, harcayacak bir ortamın oluşmadığını gördük. Kısa süreliğine de olsa herkes eşitlendi. **** Esprili bir yaklaşımla söylemek gerekirse o akşam tüm insanlar PTT ile yani; Pijama, Terlik, Televizyonla yeni yıla girmiş olacaklar.  **** 2021 yılında normal yaşama dönebilmek umudu ile kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2020 - Pazartesi

HERKES EVİNDE..!

Önümüzdeki hafta Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yılbaşı. İnsanlar geride bırakacağımız bu 2020 yılını hiç ama hiç anımsamak istemeyecekler. Çünkü; neredeyse tüm felaketler bu yıl içerisinde yaşandı. Umarız 2021 yılında güzel şeyler olur da 2020 yılını unutup gideriz hep beraber...
****
Evet sevgili okuyucular. Bildiğiniz gibi bu yılbaşında pandemi dolayısıyla 4 gün sokağa çıkma yasağı getirildi. Bir anda zengin-fakir demeden herkes iç içe oldu, eşitlendi. 
****
Ünlü sanatçılar eşliğinde gazinolarda, 5 yıldızlı otellerde ve seçkin davetlilerin olduğu yatlarda kutlamaların olmadığı bir yılbaşı olacak bu sefer.
****
Ertesi gün yeni yılı kim nerede kutladı haberleri gazete ve televizyonlarda yer almayacak. Hiç kimse şıklık yarışına giremeyecek ve kırmızı halılarda boy gösteremeyecek. Hiç kimse başkalarıyla yarış içinde olmayacak, birbirlerine nispet yapamayacak.
****
Ne yazık ki Tarkan, Ebru Gündeş, Sibel Can, Hülya Avşar, Gülben Ergen ve daha niceleri sahne alamayacaklar (yurtdışı hariç) 
****
Uçlar da yaşayanlar da evlerinde olacak. Herkesin söylediği gibi bu pandemiden çok şeyler öğrendik. Çok zengin de olsak hiçbir anlamı olmadığını, harcayacak bir ortamın oluşmadığını gördük. Kısa süreliğine de olsa herkes eşitlendi.
****
Esprili bir yaklaşımla söylemek gerekirse o akşam tüm insanlar PTT ile yani; Pijama, Terlik, Televizyonla yeni yıla girmiş olacaklar. 
****
2021 yılında normal yaşama dönebilmek umudu ile kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş