Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Her Şey Zamanında Güzeldir..!

Herkesin söylediği cümleyi ben de dile getirmeden geçemeyeceğim. “Şu gençleri anlamak çok zor!” ☘ Bu cümleyi yıllar önce belki de babam ya da annem benim için de kullanmıştır. ☘ Yıllar geçtikten sonra aynı cümleyi bizim de kullanıyor olmamız, kuşak farkından kaynaklı olabilir. ☘ Acaba yıllar önce büyüklerimiz de bizi anlamamışlar mıydı? ☘ Benim değinmek istediğim konu; gençlerin sırası gelen yaşam tarzlarını sürekli ertelemeleridir. ☘ Hangi anne-babaya sorsan aynı durumdan muzdarip olduklarını görüyorum. ☘ Okul bitti mi? İşe girdin mi? Evlilik ne zaman? ☘ Evlen artık dediğimizde, şimdi sırası değil, henüz erken daha yapacaklarım ve planlarım var. Kısıtlanmak istemem psikolojim evliliği kaldırmaz, rahatlığımı niye bozayım. Ben dünyayı gezmek istiyorum gibi daha bir sürü mazeretlerle çıkıyorlar karışımıza… ☘ Veya evlatları evlenmiştir, 3-5 ay sonra bebek var mı ? Bebek… ☘ Aslında bir nevi sessiz sedasız, yalnızlığa alışıyorlar. Yemek derdi yok, bir telefona bakıyor. Alışveriş derdi hiç yok. Oda telefonla ayağına geliyor. Arkadaş sohbetleri zaten whatsapp’tan yapıyor.  ☘ Eğer aile olma, ev olma kavramını çocuklarımıza öğretememişsek ortaya çıkan bu olumsuzlukta bizim de payımız var demektir. ☘ Yaşamın tüm kesitlerini zamanında yaşamak ve ertelememek dileğiyle kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi

Her Şey Zamanında Güzeldir..!

Herkesin söylediği cümleyi ben de dile getirmeden geçemeyeceğim. “Şu gençleri anlamak çok zor!”

Bu cümleyi yıllar önce belki de babam ya da annem benim için de kullanmıştır.

Yıllar geçtikten sonra aynı cümleyi bizim de kullanıyor olmamız, kuşak farkından kaynaklı olabilir.

Acaba yıllar önce büyüklerimiz de bizi anlamamışlar mıydı?

Benim değinmek istediğim konu; gençlerin sırası gelen yaşam tarzlarını sürekli ertelemeleridir.

Hangi anne-babaya sorsan aynı durumdan muzdarip olduklarını görüyorum.

Okul bitti mi? İşe girdin mi? Evlilik ne zaman?

Evlen artık dediğimizde, şimdi sırası değil, henüz erken daha yapacaklarım ve planlarım var. Kısıtlanmak istemem psikolojim evliliği kaldırmaz, rahatlığımı niye bozayım. Ben dünyayı gezmek istiyorum gibi daha bir sürü mazeretlerle çıkıyorlar karışımıza…

Veya evlatları evlenmiştir, 3-5 ay sonra bebek var mı ? Bebek…

Aslında bir nevi sessiz sedasız, yalnızlığa alışıyorlar. Yemek derdi yok, bir telefona bakıyor. Alışveriş derdi hiç yok. Oda telefonla ayağına geliyor. Arkadaş sohbetleri zaten whatsapp’tan yapıyor. 

Eğer aile olma, ev olma kavramını çocuklarımıza öğretememişsek ortaya çıkan bu olumsuzlukta bizim de payımız var demektir.

Yaşamın tüm kesitlerini zamanında yaşamak ve ertelememek dileğiyle kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş