Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HAYAT PAHALI, SAĞLIK DEĞERLİ..!

Hayat pahalılığı ortalığı kasıp kavurduğu apaçık belli. Marketlerdeki fiyatların yüksekliği halkımızı oldukça zor durumda bırakıyor.    ☘  Buda nerden çıktı, zaten biliyoruz diyenler olabilir, fakat ben bu pahalılığın olumlu bir tarafından bah- setmek istiyorum.    ☘  Hani her gün kafelere giden ve buralarda hazır gıda ve midemizi tehdit eden yiyecekler yiyen gençler ya da aileler var ya bir hayli azalmış gibi görünüyor. ☘ Günümüz şartlarında 2 kişinin bir restaurantta yemek yemesi, bir çoğumuzun bütçesini bir hayli sarsmaktadır.    ☘ Bu da evde yemek kültürünü daha da pekiştirdi.  ☘ Haftanın 2-3 günü dışarıda yemek yiyenler, artık ayda bir ya da iki kez gidebilir miyiz diye hesap yapmaya başladılar.  Aksi takdirde bu gibi kişilerin bütçelerinde büyük bir boşluk oluşacaktır.    ☘ Onun içindir ki hazır ortam yangın yeriyken ve her şey ateş pahasıyken, sağlıklı beslenmek ve  bütçemizi korumak istiyorsak dışarıda yemek yerine, evimizin mutfağını kullanalım.    ☘ Ömür boyu sağlıklı yemek ve sağlıklı kalmak  dileğiyle...
Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2022 - Perşembe

HAYAT PAHALI, SAĞLIK DEĞERLİ..!

Hayat pahalılığı ortalığı kasıp kavurduğu apaçık belli. Marketlerdeki fiyatların yüksekliği halkımızı oldukça zor durumda bırakıyor.   

 Buda nerden çıktı, zaten
biliyoruz diyenler olabilir, fakat ben bu pahalılığın olumlu bir tarafından bah-
setmek istiyorum.   

 Hani her gün kafelere giden ve buralarda hazır gıda ve midemizi tehdit eden yiyecekler yiyen gençler ya da aileler var ya bir hayli azalmış gibi görünüyor.

Günümüz şartlarında 2 kişinin bir restaurantta yemek yemesi, bir çoğumuzun bütçesini bir hayli sarsmaktadır.   

Bu da evde yemek kültürünü daha da pekiştirdi. 

Haftanın 2-3 günü dışarıda yemek yiyenler, artık ayda bir ya da iki kez gidebilir miyiz diye hesap yapmaya başladılar.  Aksi takdirde bu gibi kişilerin bütçelerinde büyük bir boşluk oluşacaktır.   

Onun içindir ki hazır ortam yangın yeriyken ve her şey ateş pahasıyken, sağlıklı beslenmek ve  bütçemizi korumak istiyorsak dışarıda yemek yerine, evimizin mutfağını kullanalım.   

Ömür boyu sağlıklı yemek ve sağlıklı kalmak 
dileğiyle...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş