Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Hayat birlikte güzel

Anneler Günü, Sevgililer Günü, Dünya Kadınlar Günü, Kız Çocukları Günü... x Gördüğünüz gibi yukarıda saydıklarımın hepsi biz kadınlara özel günler olarak seçilmiş ve yıllardır da kutlanmaktadır. x Şiirler, şarkılar hep kadınlardan ilham alınarak yazılmış ve bestelenmiş... x Tüm bunlar o kadar güzel ve hoş şeyler ki... x Ama ne yazık ki günümüzde bu yazılanlara zaman zaman gölge düşmekte, kadına şiddet ve kadın cinayetleri maalesef her geçen gün artmaktadır. x Biz kadınları bu denli değersiz kılan nedir? Eskiden beri süregelen güçsüz olduğumuz yanılgısı mıdır?  x Güçsüzlüğü fiziksellikle örtüştürüp, şiddet uygulayan ve insanlıktan nasibini almamış bu kişiler bilseler ki birimizin olmadan diğerimizin de olmayacağını. x Yeni evlenecek ya da evlenmek isteyen gençlere sorduğunuzda neredeyse tamamının çalışan kadın ile evlenmek istediğini duyacaksınız.  x Nedeni ise tek başına çalışarak ev geçimini sağlayamama korkusudur. x Gördüğünüz gibi iki tarafın da birbirine  her halükarda ihtiyacı olduğu halde, karşılıklı sevgi saygı olması gereken yerde bu şiddet niye? x Son olarak şunu da belirtmek istiyorum; biz kadınlar her zaman elimizin hamuru ile erkek işine karışabiliriz. Ayrıca saçımız uzun ama hiçbir zaman aklımız kısa olmamıştır. x Yuvayı dişi kuş yapar ama erkek de yardım eder, kadına şiddete hayır. Hayat birlikte güzel, kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 11 Mart 2022 - Cuma

Hayat birlikte güzel

Anneler Günü, Sevgililer Günü, Dünya Kadınlar Günü, Kız Çocukları Günü...
x
Gördüğünüz gibi yukarıda saydıklarımın hepsi biz kadınlara özel günler olarak seçilmiş ve yıllardır da kutlanmaktadır.
x
Şiirler, şarkılar hep kadınlardan ilham alınarak yazılmış ve bestelenmiş...
x
Tüm bunlar o kadar güzel ve hoş şeyler ki...
x
Ama ne yazık ki günümüzde bu yazılanlara zaman zaman gölge düşmekte, kadına şiddet ve kadın cinayetleri maalesef her geçen gün artmaktadır.
x
Biz kadınları bu denli değersiz kılan nedir? Eskiden beri süregelen güçsüz olduğumuz yanılgısı mıdır? 
x
Güçsüzlüğü fiziksellikle örtüştürüp, şiddet uygulayan ve insanlıktan nasibini almamış bu kişiler bilseler ki birimizin olmadan diğerimizin de olmayacağını.
x
Yeni evlenecek ya da evlenmek isteyen gençlere sorduğunuzda neredeyse tamamının çalışan kadın ile evlenmek istediğini duyacaksınız. 
x
Nedeni ise tek başına çalışarak ev geçimini sağlayamama korkusudur.
x
Gördüğünüz gibi iki tarafın da birbirine  her halükarda ihtiyacı olduğu halde, karşılıklı sevgi saygı olması gereken yerde bu şiddet niye?
x
Son olarak şunu da belirtmek istiyorum; biz kadınlar her zaman elimizin hamuru ile erkek işine karışabiliriz. Ayrıca saçımız uzun ama hiçbir zaman aklımız kısa olmamıştır.
x
Yuvayı dişi kuş yapar ama erkek de yardım eder, kadına şiddete hayır. Hayat birlikte güzel, kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş