Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Havalara ne oldu!

Yaz ayının gelmesiyle birlikte havalara ısındı lakin yağışlı giden havalar bize yaz havasını yaşatmıyor. ☘ Özellikle bahar ayında ekilen mahsuller, yazın boy vermesi gerekirken bölgemizin almış olduğu bol yağışlı havalardan dolayı bir türlü yetişmiyor.  ☘ Bahçemizi zenginleştirmek amacıyla ektiğimiz tohumlar yağışlı havalar nedeniyle bir türlü topraktan çıkamadan çürümeye başlıyor. ☘ Topraktan kendini kurtarıp filizlenen tohumları bu seferde, toprağın haddinden fazla su almasından dolayı, rutubet seven böceklerin istilasına uğrayarak yaprakları yem oluyor. ☘ Yağmur tabi ki de iyi ama aşırı yağış olunca da günlük hayatı olumsuz etkiliyor. ☘ Karadeniz Bölgesi’nin Türkiye'de günlük ve yıllık sıcaklık farkının en az olduğu iklim tipine sahip olması, yıllık bağıl nem ortalamasını attırıyor. ☘ Karadeniz ikliminin tipik özelliklerinden bir diğeri yaz ve kış mevsiminde görülen sıcaklık farklarının çok az olmasıdır. Bölge ile aynı adı taşıyan Karadeniz  iklimi yılın 4 mevsimi yağışlı olduğu için orman turizmini olumlu yönden etkilerken, yayla turizmini olumsuz etkilediğini de görmekteyiz. ☘ Her şeyin fazlası zarar düşüncesiyle, aşırı yağışlar insanların hayatını olumsuz etkilememesi dileğiyle kalın sağlıcaklar…
Ekleme Tarihi: 10 Haziran 2023 - Cumartesi

Havalara ne oldu!

Yaz ayının gelmesiyle birlikte havalara ısındı lakin yağışlı giden havalar bize yaz havasını yaşatmıyor.

Özellikle bahar ayında ekilen mahsuller, yazın boy vermesi gerekirken bölgemizin almış olduğu bol yağışlı havalardan dolayı bir türlü yetişmiyor. 

Bahçemizi zenginleştirmek amacıyla ektiğimiz tohumlar yağışlı havalar nedeniyle bir türlü topraktan çıkamadan çürümeye başlıyor.

Topraktan kendini kurtarıp filizlenen tohumları bu seferde, toprağın haddinden fazla su almasından dolayı, rutubet seven böceklerin istilasına uğrayarak yaprakları yem oluyor.

Yağmur tabi ki de iyi ama aşırı yağış olunca da günlük hayatı olumsuz etkiliyor.

Karadeniz Bölgesi’nin Türkiye'de günlük ve yıllık sıcaklık farkının en az olduğu iklim tipine sahip olması, yıllık bağıl nem ortalamasını attırıyor.

Karadeniz ikliminin tipik özelliklerinden bir diğeri yaz ve kış mevsiminde görülen sıcaklık farklarının çok az olmasıdır. Bölge ile aynı adı taşıyan Karadeniz  iklimi yılın 4 mevsimi yağışlı olduğu için orman turizmini olumlu yönden etkilerken, yayla turizmini olumsuz etkilediğini de görmekteyiz.

Her şeyin fazlası zarar düşüncesiyle, aşırı yağışlar insanların hayatını olumsuz etkilememesi dileğiyle kalın sağlıcaklar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş