Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HAVA KİRLİLİĞİ

Bu günkü yazım bir bildirim  niteliği taşımaktadır. Bildirimin konusu ne diye sorarsanız hava kirliliği derim. Ne alaka diyebilirsiniz.   Evet yanlış duymadınız. Ordu’da hava kirliliğine dikkat çekmek istiyorum. Alışveriş için veya gezmek için çarşıya giden beyler, bayanlar üzerinizde ve saçınızdaki is kokusunu farkettiniz mi?   Üstelik doğalgazın neredeyse girmediği mahalle kalmamasına rağmen bunu hmek anlaşılır gibi değil. Bununla ilgili birkaç kişiye bu soruyu yönelttiğimde onlarında aynı is kokusu ile karşı karşıya kaldıklarını ve hatta evlerin içinde dahi belirgin şekilde htiklerini söylediler. Ne zaman ki yağmur yağıyor bu koku kayboluyor.   Önceleri sobaların yoğun kullanıldığı zamanlarda bu kokuya ister istemez katlanıyorduk. Oysa şimdi çoğunluğun doğalgaz kullandığı bu zamanda is kokusu son derece anlamsız ve anlaşılmaz bir durum.   Bunu dile getirmek bizlerin sorumluluğu olduğu gibi, buna neyin neden olduğunu bulmak ise sanırım ilgili kurumlara düşmektedir.   Zira bu is kokusu aynı zamanda sağlığımızı da tehdit etmektedir. Yetkililerin bir araştırma yaparak bu konuya hassasiyet göstereceklerinden  hiç şüphem yok.   Havanızın temiz olması dileğiyle, kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 01 Şubat 2020 - Cumartesi

HAVA KİRLİLİĞİ

Bu günkü yazım bir bildirim  niteliği taşımaktadır. Bildirimin konusu ne diye sorarsanız hava kirliliği derim. Ne alaka diyebilirsiniz.
 
Evet yanlış duymadınız. Ordu’da hava kirliliğine dikkat çekmek istiyorum. Alışveriş için veya gezmek için çarşıya giden beyler, bayanlar üzerinizde ve saçınızdaki is kokusunu farkettiniz mi?
 
Üstelik doğalgazın neredeyse girmediği mahalle kalmamasına rağmen bunu hmek anlaşılır gibi değil. Bununla ilgili birkaç kişiye bu soruyu yönelttiğimde onlarında aynı is kokusu ile karşı karşıya kaldıklarını ve hatta evlerin içinde dahi belirgin şekilde htiklerini söylediler. Ne zaman ki yağmur yağıyor bu koku kayboluyor.
 
Önceleri sobaların yoğun kullanıldığı zamanlarda bu kokuya ister istemez katlanıyorduk. Oysa şimdi çoğunluğun doğalgaz kullandığı bu zamanda is kokusu son derece anlamsız ve anlaşılmaz bir durum.
 
Bunu dile getirmek bizlerin sorumluluğu olduğu gibi, buna neyin neden olduğunu bulmak ise sanırım ilgili kurumlara düşmektedir.
 
Zira bu is kokusu aynı zamanda sağlığımızı da tehdit etmektedir. Yetkililerin bir araştırma yaparak bu konuya hassasiyet göstereceklerinden  hiç şüphem yok.
 
Havanızın temiz olması dileğiyle, kalın sağlıcakla...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş