Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HASTANE KORİDORLARI..!

Fındık hasadının başlaması ile insanlar hastalıklarını da unuttular.  Nereden çıktı bu derseniz, hafta başında hastaneye gittiğimde gözlerime inanamadım. Günlerden Pazartesi ve yoğun hasta olması gereken bu zamanda bırakın polikliniği acil servis bile bomboştu.  Peki neredeydi bu hastalar. Merak edip görevli sekretere sorduğumda, “Her zaman böyle olmuyordu ama pandemi ile fındık hasadı birleşince böyle bir durumla karşılaştık” dedi. Demek ki bu yoğunlukların nedeni az da olsa bir tarafı ağrıyan hastalık hastası kişilerin hastaneleri meşgul etmeleriymiş.  Demek ki ufak rahatsızlıklar için hastaneye gidilmese de oluyormuş, erteleyebiliyormuşuz. Şu an sadece gerçek hastaların tedaviye gidiyor olmasının sağlıkçıları da rahatlattığına eminim. Doktoru gereksiz yere meşgul eden bu kişilerin rahatsızlıkları fındık hasadı nedeniyle bir anda önemsizleşiyor.  Yetkililer bu durumu göz önünde bulundurmalı ve aile hekimlerinin sorumluluğunu bir kez daha gözden geçirmelidir. Her aklına esenin hemen hastaneye gitmesi yerine, ilk önce aile hekimine muayene olması zorunluluğunu kararlılıkla derhal uygulamaya geçirilmelidir. Böyle olunca doktorlarımız teşhis ve tedavide daha verimli olacaktır. Aslında bu sistem yıllardır yürürlükte olmasına rağmen niçin uygulanmadığını anlamak bir hayli zor. Buradan tüm sağlıkçılarımıza esenlikler diler, bu kutsal görevlerinde başarılar temenni ederiz. KALIN SAĞLICAKLA...
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi

HASTANE KORİDORLARI..!

Fındık hasadının başlaması ile insanlar hastalıklarını da unuttular. 


Nereden çıktı bu derseniz, hafta başında hastaneye gittiğimde gözlerime inanamadım. Günlerden Pazartesi ve yoğun hasta olması gereken bu zamanda bırakın polikliniği acil servis bile bomboştu. 


Peki neredeydi bu hastalar. Merak edip görevli sekretere sorduğumda, “Her zaman böyle olmuyordu ama pandemi ile fındık hasadı birleşince böyle bir durumla karşılaştık” dedi.


Demek ki bu yoğunlukların nedeni az da olsa bir tarafı ağrıyan hastalık hastası kişilerin hastaneleri meşgul etmeleriymiş. 


Demek ki ufak rahatsızlıklar için hastaneye gidilmese de oluyormuş, erteleyebiliyormuşuz.


Şu an sadece gerçek hastaların tedaviye gidiyor olmasının sağlıkçıları da rahatlattığına eminim. Doktoru gereksiz yere meşgul eden bu kişilerin rahatsızlıkları fındık hasadı nedeniyle bir anda önemsizleşiyor. 


Yetkililer bu durumu göz önünde bulundurmalı ve aile hekimlerinin sorumluluğunu bir kez daha gözden geçirmelidir. Her aklına esenin hemen hastaneye gitmesi yerine, ilk önce aile hekimine muayene olması zorunluluğunu kararlılıkla derhal uygulamaya geçirilmelidir.


Böyle olunca doktorlarımız teşhis ve tedavide daha verimli olacaktır. Aslında bu sistem yıllardır yürürlükte olmasına rağmen niçin uygulanmadığını anlamak bir hayli zor.


Buradan tüm sağlıkçılarımıza esenlikler diler, bu kutsal görevlerinde başarılar temenni ederiz.
KALIN SAĞLICAKLA...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş