Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GÜLE GÜLE 2019 HOŞGELDİN 2020

Koca bir yıl 2019, kimlerden ne götürdü, kimlere ne getirdi. Neler yapmak istedik, ne kadarını yapabildik. Neleri erteledik.   Kimler için yaşadık, kendimize ne kadar zaman ayırdık.   Her yeni yılın sonunda hep bunu kendimize sorarız ama gerçekleştiremediklerimiz hep geçen yılda kalır.   Tüm bunları düşünürken en önemli unsur olan, sağlığımızı ihmal etmeyelim. O olmayınca hiçbirini gerçekleştiremeyiz.   Sağlıklı iseniz bile, yeni yılda Check-up yaptırmayı ihmal etmeyelim. Kan bağışında bulunalım. Sağlıklı yaşlanalım.   Anne, baba, kardeşlerimizle daha sık görüşelim. Evlilik asla bunu gölgelemesin.   Evlatlarımızın üzerine daha da titreyelim. Gezdiği arkadaşlarını, gittiği mekanları merak edelim. Unutmayın kötü arkadaş, kötü mekan demek, kötü alışkanlık demektir. Yeni yılda daha tutumlu ve israftan uzak duralım. Boşa damlayan sudan, gereksiz yanan lambadan, fazla fazla alınıp çürütülen meyve ve sebzeden tutun, boşa alınan eşya ve giysiye kadar hepsinden tasarruf edelim.   Sigara içen okuyucularımıza sesleniyorum. Gelin 2020 yılında bu sağlık ve cep düşmanından bir an önce kurtulun ve onun sizi esir almasına son verin.   Eşinize seni seviyorum deyip, ona ara sıra çiçek alın. Evinizin havasını değiştirecektir.   Hayvan dostu olun. Kedi ya da köpek mutlaka besleyin. Kapınızın önüne su ve yemek koyun.   Aslında yeni yılda herkesin kendine göre yapacak o kadar çok şeyi var ki; bu yazdıklarım aklıma gelen ve bilinenlerden sadece bir kaçıydı.   2020 yılı herkese sağlık sıhhat mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle... 
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2019 - Cumartesi

GÜLE GÜLE 2019 HOŞGELDİN 2020

Koca bir yıl 2019, kimlerden ne götürdü, kimlere ne getirdi. Neler yapmak istedik, ne kadarını yapabildik. Neleri erteledik.
 
Kimler için yaşadık, kendimize ne kadar zaman ayırdık.
 
Her yeni yılın sonunda hep bunu kendimize sorarız ama gerçekleştiremediklerimiz hep geçen yılda kalır.
 
Tüm bunları düşünürken en önemli unsur olan, sağlığımızı ihmal etmeyelim. O olmayınca hiçbirini gerçekleştiremeyiz.
 
Sağlıklı iseniz bile, yeni yılda Check-up yaptırmayı ihmal etmeyelim. Kan bağışında bulunalım. Sağlıklı yaşlanalım.
 
Anne, baba, kardeşlerimizle daha sık görüşelim. Evlilik asla bunu gölgelemesin.
 
Evlatlarımızın üzerine daha da titreyelim. Gezdiği arkadaşlarını, gittiği mekanları merak edelim. Unutmayın kötü arkadaş, kötü mekan demek, kötü alışkanlık demektir.
Yeni yılda daha tutumlu ve israftan uzak duralım. Boşa damlayan sudan, gereksiz yanan lambadan, fazla fazla alınıp çürütülen meyve ve sebzeden tutun, boşa alınan eşya ve giysiye kadar hepsinden tasarruf edelim.
 
Sigara içen okuyucularımıza sesleniyorum. Gelin 2020 yılında bu sağlık ve cep düşmanından bir an önce kurtulun ve onun sizi esir almasına son verin.
 
Eşinize seni seviyorum deyip, ona ara sıra çiçek alın. Evinizin havasını değiştirecektir.
 
Hayvan dostu olun. Kedi ya da köpek mutlaka besleyin. Kapınızın önüne su ve yemek koyun.
 
Aslında yeni yılda herkesin kendine göre yapacak o kadar çok şeyi var ki; bu yazdıklarım aklıma gelen ve bilinenlerden sadece bir kaçıydı.
 
2020 yılı herkese sağlık sıhhat mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle... 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş