Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GÖNLÜ GÜZEL ÖĞRETMEN…

Geçen hafta sosyal medyayı ayağa kaldıran bir olay yaşandı. Bir öğrencinin öğretmenine yaptığı nahoş hareket gerçekten kabul edilebilir bir durum değildi. x Sınıfta ders anlatan öğretmenine,  öğrencinin yaptığı densizlik adeta pes dedirtti. El kol hareketleri ile dans figürleri yapmaya çalışan ve başka bir öğrencinin de cep telefonu ile bu anları kameraya alıp, bunu tiktok'tan para kazanmak amacıyla yaptıklarını söylediler. Ne olursa olsun bu iki öğrencinin yaptığı şey son derece yanlış bir davranıştır. x Ama asıl dikkat çeken davranış ise öğretmenin olay hakkında yapıcı ve affedici konuşmasıydı. x Öğretmenin bu söylemi saatlerce ayakta alkışlanacak bir açıklamaydı. Suç işleyene ceza vermek son derece basit bir davranıştır ama öğretmenin babacan bir tavır edasıyla yaklaşım içerisinde olması tam bir olgunluktur. x Daha sonra öğretmenin; “Ortada bir suç varsa bunu tamamen öğrencileri yüklemek haksızlık olur. Kendi adıma konuşmak gerekirse bir öğretmen olarak demek ki gerekli eğitimi verememişiz. Ya da birtakım şeyleri eksik vermişiz” demesi ve ortada bir suç var ise bunun bir bölümünü üzerine alması kadar güzel bir hareket olamazdı. x Burada biz anne ve babaların bir kez daha düşünmesi gerekir. İlk eğitimin ailede başladığını ve okulda tamamlandığını unutmamak  dileğiyle,  kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 02 Nisan 2022 - Cumartesi

GÖNLÜ GÜZEL ÖĞRETMEN…

Geçen hafta sosyal medyayı ayağa kaldıran bir olay yaşandı. Bir öğrencinin öğretmenine yaptığı nahoş hareket gerçekten kabul edilebilir bir durum değildi.
x
Sınıfta ders anlatan öğretmenine,  öğrencinin yaptığı densizlik adeta pes dedirtti. El kol hareketleri ile dans figürleri yapmaya çalışan ve başka bir öğrencinin de cep telefonu ile bu anları kameraya alıp, bunu tiktok'tan para kazanmak amacıyla yaptıklarını söylediler. Ne olursa olsun bu iki öğrencinin yaptığı şey son derece yanlış bir davranıştır.
x
Ama asıl dikkat çeken davranış ise öğretmenin olay hakkında yapıcı ve affedici konuşmasıydı.
x
Öğretmenin bu söylemi saatlerce ayakta alkışlanacak bir açıklamaydı. Suç işleyene ceza vermek son derece basit bir davranıştır ama öğretmenin babacan bir tavır edasıyla yaklaşım içerisinde olması tam bir olgunluktur.
x
Daha sonra öğretmenin; “Ortada bir suç varsa bunu tamamen öğrencileri yüklemek haksızlık olur. Kendi adıma konuşmak gerekirse bir öğretmen olarak demek ki gerekli eğitimi verememişiz. Ya da birtakım şeyleri eksik vermişiz” demesi ve ortada bir suç var ise bunun bir bölümünü üzerine alması kadar güzel bir hareket olamazdı.
x
Burada biz anne ve babaların bir kez daha düşünmesi gerekir. İlk eğitimin ailede başladığını ve okulda tamamlandığını unutmamak 
dileğiyle, 
kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş