Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GLİKOZ KULLANMAYANLAR

Gazetemiz  Afiş, vatandaşı bilinçlendirmeye yönelik bir çalışmaya hazırlanıyormuş. Konuyu duyunca ziyadesiyle memnun oldum. Ordu'da faaliyet gösteren pastanelerin GLİKOZ kullanmayanların isimlerini her gün liste halinde yayınlayacakmış. Bu o kadar güzel olacak ki kendine güvenen pastaneler,  gazetemizi arayıp isimlerini yazdıracakmış. Böylece vatandaş hangi pastanelerden güvenli bir şekilde tatlı, pasta alacağını belirleyecekmiş. Yanlış beyan verenleri de ifşa edecekmiş. Bence harika olur. Hadi hayırlısı.. HASTANE KORİDORLARI Geçtiğimiz günlerde, Araştırma hastanesine gittim. Gördüğüm manzara beni hayli üzdü. Öyle çaresiz ve yalnız hastalar var ki, kendilerini doktora teslim etmişler öylece bekliyorlar. Hastalıklarını ifade edemeyişleri, doktorları da zor durumda bırakıyor. Hasta ne kadar bilinçli olursa doktor da hastaya o kadar ilgi gösterdiğini gördüm. Buradan şunu da çıkarabiliriz; Anne ya da babayı hastaneye lütfen yalnız göndermeyin. Bunu evlatlara söylüyorum. Onları kendi başlarına bırakmayın. İnsanoğlu ektiğini biçer misali gün gelecek sizler de yaşlanacaksınız. O ilginin ve evlat sıcaklığının ne demek olduğunu daha da iyi anlayacaksınız..
Ekleme Tarihi: 10 Mart 2018 - Cumartesi

GLİKOZ KULLANMAYANLAR

Gazetemiz  Afiş, vatandaşı bilinçlendirmeye yönelik bir çalışmaya hazırlanıyormuş. Konuyu duyunca ziyadesiyle memnun oldum. Ordu'da faaliyet gösteren pastanelerin GLİKOZ kullanmayanların isimlerini her gün liste halinde yayınlayacakmış. Bu o kadar güzel olacak ki kendine güvenen pastaneler,  gazetemizi arayıp isimlerini yazdıracakmış. Böylece vatandaş hangi pastanelerden güvenli bir şekilde tatlı, pasta alacağını belirleyecekmiş. Yanlış beyan verenleri de ifşa edecekmiş. Bence harika olur. Hadi hayırlısı..

HASTANE KORİDORLARI

Geçtiğimiz günlerde, Araştırma hastanesine gittim. Gördüğüm manzara beni hayli üzdü. Öyle çaresiz ve yalnız hastalar var ki, kendilerini doktora teslim etmişler öylece bekliyorlar. Hastalıklarını ifade edemeyişleri, doktorları da zor durumda bırakıyor. Hasta ne kadar bilinçli olursa doktor da hastaya o kadar ilgi gösterdiğini gördüm. Buradan şunu da çıkarabiliriz; Anne ya da babayı hastaneye lütfen yalnız göndermeyin. Bunu evlatlara söylüyorum. Onları kendi başlarına bırakmayın. İnsanoğlu ektiğini biçer misali gün gelecek sizler de yaşlanacaksınız. O ilginin ve evlat sıcaklığının ne demek olduğunu daha da iyi anlayacaksınız..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş