Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GİYMEDİKLERİMİZ!

Bu yazıyı okuduktan sonra bay-bayan herkesin gardırobuna bir göz atmasını rica ediyorum.    Kendinizin, eşinizin ve çocuğunuzun kullanmadığı o kadar giyecek olduğunu göreceksiniz ki gardıropta boşuna yer kapladığının farkına varacaksınız.    İşte tam da burada devreye giriniz ve onları tek tek ortaya çıkarınız. Onları son kez yıkayıp, bir güzel ütüleyiniz.    Önce çevrenizde ihtiyacı olanları gözden geçirip tespit ediniz. Onları rencide etmeden, geçerli nedenler sunarak; kilo aldığınızdan, yıkandıktan sonra çektiğini, çocuğunuzun büyüdüğü için kıyafetin küçük geldiği gibi masum yalanlar ile takdim ediniz.  Baktınız ki sizin çevrenizde bu kıyafetleri alacak kimseler yok, derhal arkadaşlarınıza sorunuz. Muhakkak ihtiyacı olanlar çıkacaktır. En son çare Büyükşehir Belediyesinin giysi toplama kutularına düzenli bir şekilde bırakabilirsiniz.    Kendi adıma şunu söyleyebilirim. O giysilerden birini ihtiyacı olan kişinin üzerinde gördüğünüzde o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Sonra ne kadar doğru yaptığımı düşünüp, dönüşüme sağladığım katkı ile toplumsal bir görevi yerine getirmenin hazzını yaşıyorum.    Sizlerden istirham ediyorum. Bu yazımı okuduktan sonra ne olur gardırobunuzu açınız ve şimdiden seçmeye başlayınız. Bunlar neler mi olur? Kullanılabilir olan üzerimize giydiğimiz tüm kıyafetler, bere, ayakkabı, kemer, kravat, çantalarımız, spor kıyafetleri, eldiven ve hatta kullanılmayan takılarınız yani aklınıza ne geliyorsa...   Unutmayınız, siz yine alabilirsiniz ama alamayacak olanları bir nebze mutlu ediniz, mutlu olunuz. Kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2019 - Cumartesi

GİYMEDİKLERİMİZ!

Bu yazıyı okuduktan sonra bay-bayan herkesin gardırobuna bir göz atmasını rica ediyorum. 
 
Kendinizin, eşinizin ve çocuğunuzun kullanmadığı o kadar giyecek olduğunu göreceksiniz ki gardıropta boşuna yer kapladığının farkına varacaksınız. 
 
İşte tam da burada devreye giriniz ve onları tek tek ortaya çıkarınız. Onları son kez yıkayıp, bir güzel ütüleyiniz. 
 
Önce çevrenizde ihtiyacı olanları gözden geçirip tespit ediniz. Onları rencide etmeden, geçerli nedenler sunarak; kilo aldığınızdan, yıkandıktan sonra çektiğini, çocuğunuzun büyüdüğü için kıyafetin küçük geldiği gibi masum yalanlar ile takdim ediniz. 
Baktınız ki sizin çevrenizde bu kıyafetleri alacak kimseler yok, derhal arkadaşlarınıza sorunuz. Muhakkak ihtiyacı olanlar çıkacaktır. En son çare Büyükşehir Belediyesinin giysi toplama kutularına düzenli bir şekilde bırakabilirsiniz. 
 
Kendi adıma şunu söyleyebilirim. O giysilerden birini ihtiyacı olan kişinin üzerinde gördüğünüzde o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Sonra ne kadar doğru yaptığımı düşünüp, dönüşüme sağladığım katkı ile toplumsal bir görevi yerine getirmenin hazzını yaşıyorum. 
 
Sizlerden istirham ediyorum. Bu yazımı okuduktan sonra ne olur gardırobunuzu açınız ve şimdiden seçmeye başlayınız. Bunlar neler mi olur? Kullanılabilir olan üzerimize giydiğimiz tüm kıyafetler, bere, ayakkabı, kemer, kravat, çantalarımız, spor kıyafetleri, eldiven ve hatta kullanılmayan takılarınız yani aklınıza ne geliyorsa...
 
Unutmayınız, siz yine alabilirsiniz ama alamayacak olanları bir nebze mutlu ediniz, mutlu olunuz. Kalın sağlıcakla...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş