Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

GERÇEK MİRAS

Çocuğunuza asla ev, arsa, araba gibi rahat yaşam gereçleri bırakmayın. Çocuğunuza iyilik yapmak istiyorsanız ona Amerika'yı, Almanya'yı, Fransa'yı, İspanya'yı İsviçre'yi, İngiltere'yi veya Kanada'yı bırakın..      Bırakın da ufku değişsin, vizyon ve misyon sahibi olsun.. Bunların hepsine sahip olduğunda ise ona bırakmayı planladığınız her şeye zaten kendiliğinden sahip olacaktır..     Yeri gelecek fikir itibarı ile sizi bile beğenmeyecek ya da garipseyecektir. Yıllarca ''Yürü git! Başıma yeni icat çıkarma'' diyen bir neslin devamı olan bizleri her yönüyle aşacaktır..     Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu imkanı sağlarken asla ''Şu üniversiteyi bir bitirsin hele'' diye düşünmeyin. Zira o zaman çok geç kalınmış bir zaman olacağını unutmayın..     Demir tavında dövülür. Bu fikre nasıl sahip oldun diye soracak olursanız eğer; 21 yaşındaki kızım Elif'in söyleminde bıraktığı etki diyebilirim. 21 yaşındaki bir çocuk ne bilecek diye asla düşünmeyin..      Bazen sizden fazla şeyler de bileceğini aklınızdan çıkarmayın ve asla gurur meselesi yapmadan olumlu, olumsuz her şeyini kabul etmeyin ama onu dinlemeyi ve fikirlerine saygı duymayı da ihmal etmeyin..     Böyle hareket ederseniz onu kalıba sokmadan, dinleyerek, ne yapmak istediğini öğrenme bilincine sahip olursunuz. Bu da onun hakkında her daim doğru kararlar vermesine vesile olacaktır..     Tüm bunları yazarken aslında ne bu konunun uzmanıyım ne de bu konuda ihtisas yapmış biriyim. Güvendiğim tek nokta var ki; öğrenmenin yaşının olmadığını bilen iyi ve bilinçli bir anneyim...
Ekleme Tarihi: 29 Haziran 2019 - Cumartesi

GERÇEK MİRAS

Çocuğunuza asla ev, arsa, araba gibi rahat yaşam gereçleri bırakmayın. Çocuğunuza iyilik yapmak istiyorsanız ona Amerika'yı, Almanya'yı, Fransa'yı, İspanya'yı İsviçre'yi, İngiltere'yi veya Kanada'yı bırakın.. 
 
 
Bırakın da ufku değişsin, vizyon ve misyon sahibi olsun.. Bunların hepsine sahip olduğunda ise ona bırakmayı planladığınız her şeye zaten kendiliğinden sahip olacaktır..
 
 
Yeri gelecek fikir itibarı ile sizi bile beğenmeyecek ya da garipseyecektir. Yıllarca ''Yürü git! Başıma yeni icat çıkarma'' diyen bir neslin devamı olan bizleri her yönüyle aşacaktır..
 
 
Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu imkanı sağlarken asla ''Şu üniversiteyi bir bitirsin hele'' diye düşünmeyin. Zira o zaman çok geç kalınmış bir zaman olacağını unutmayın..
 
 
Demir tavında dövülür. Bu fikre nasıl sahip oldun diye soracak olursanız eğer; 21 yaşındaki kızım Elif'in söyleminde bıraktığı etki diyebilirim. 21 yaşındaki bir çocuk ne bilecek diye asla düşünmeyin.. 
 
 
Bazen sizden fazla şeyler de bileceğini aklınızdan çıkarmayın ve asla gurur meselesi yapmadan olumlu, olumsuz her şeyini kabul etmeyin ama onu dinlemeyi ve fikirlerine saygı duymayı da ihmal etmeyin..
 
 
Böyle hareket ederseniz onu kalıba sokmadan, dinleyerek, ne yapmak istediğini öğrenme bilincine sahip olursunuz. Bu da onun hakkında her daim doğru kararlar vermesine vesile olacaktır..
 
 
Tüm bunları yazarken aslında ne bu konunun uzmanıyım ne de bu konuda ihtisas yapmış biriyim. Güvendiğim tek nokta var ki; öğrenmenin yaşının olmadığını bilen iyi ve bilinçli bir anneyim...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş