Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Eskiye dönüş

Uzun zamandır herkesin fark ettiği bir durumdur eskiye dönüş. Bazen tarzımızla, bazen ev dekoras- yonumuzla bazense düşüncelerimizle bir nostalji havası yaşıyoruz. ☘ Bir eve, girdiğimizde şöyle bir etrafa göz gezdirdiğimizde mobilyalar değil, bir ruh görmek isteriz. Eskiye ait bir parça bize güzel şeyler hatırlatır çünkü.  ☘ Ne kadar yenilikçi olursa olsun her şey illa ki bir dokunuş vardır, o günleri bize hatırlatan. İşte o zaman bize ait bir alan olur evimiz, showroom mağazalarında satılan eşyalar herkesin evinde aynı havayı veriyor. O zaman evimiz bizim olmaktan çıkıyor ardı ardına kopyalanmış, bir dekor haline geliyor. ☘ Kendi kendimize huzur içinde bu evden bir tane daha yok diyebiliriz.  Her detayı kendi anılarının, kendi zevklerinin vücut bulmuş hali oluyor. ☘ Çevremizde de bu fikirde olan çok kişi olduğunun farkındayım. Bizler eskiye dönüşe ve görünüşe dadandık.  ☘ Gençliğimizin, çocukluğumuzun en güzel günlerini hatırlatan huzur verici bir nostaljik hava bizleri hayallere bırakıyor. Etrafımızda ne kadar sıkıntı olursa olsun, o günlerin hatırası bizi rahatlatıyor. ☘ Sadece evimiz mi? Hayır tabi ki de…  ☘ Giyim olarak kullandığımız her bir parça da o güzel senelerin,  hatıralarını yanımızda taşımamızı sağlıyor. Giyim deyince insanın aklına hep bayram sabahları gelmez mi? :) ☘ Dinlediğimiz şarkıları da unutmamak lazım, onlar o döneme ait en önemli hatırlatıcıdır. Eski diye adlandırdığımız şarkılar bizlere kalmış en güzel mirastır. Her nakaratında, tınlayan müziğinde insanı iliklerine kadar kaplayan hissiyat... Çevremizde oldukça bu eski şarkılar, yeniden derlenerek güncelliğini koruması ne güzel bir duygu değil mi? ☘ “Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldik” Değerlerimizi unutmamak dileğiyle kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 25 Mayıs 2023 - Perşembe

Eskiye dönüş

Uzun zamandır herkesin fark ettiği bir durumdur eskiye dönüş. Bazen tarzımızla, bazen ev dekoras- yonumuzla bazense düşüncelerimizle bir nostalji havası yaşıyoruz.

Bir eve, girdiğimizde şöyle bir etrafa göz gezdirdiğimizde mobilyalar değil, bir ruh görmek isteriz. Eskiye ait bir parça bize güzel şeyler hatırlatır çünkü. 

Ne kadar yenilikçi olursa olsun her şey illa ki bir dokunuş vardır, o günleri bize hatırlatan. İşte o zaman bize ait bir alan olur evimiz, showroom mağazalarında satılan eşyalar herkesin evinde aynı havayı veriyor. O zaman evimiz bizim olmaktan çıkıyor ardı ardına kopyalanmış, bir dekor haline geliyor.

Kendi kendimize huzur içinde bu evden bir tane daha yok diyebiliriz.  Her detayı kendi anılarının, kendi zevklerinin vücut bulmuş hali oluyor.

Çevremizde de bu fikirde olan çok kişi olduğunun farkındayım. Bizler eskiye dönüşe ve görünüşe dadandık. 

Gençliğimizin, çocukluğumuzun en güzel günlerini hatırlatan huzur verici bir nostaljik hava bizleri hayallere bırakıyor. Etrafımızda ne kadar sıkıntı olursa olsun, o günlerin hatırası bizi rahatlatıyor.

Sadece evimiz mi?
Hayır tabi ki de… 

Giyim olarak kullandığımız her bir parça da o güzel senelerin,  hatıralarını yanımızda taşımamızı sağlıyor. Giyim deyince insanın aklına hep bayram sabahları gelmez mi? :)

Dinlediğimiz şarkıları da unutmamak lazım, onlar o döneme ait en önemli hatırlatıcıdır. Eski diye adlandırdığımız şarkılar bizlere kalmış en güzel mirastır. Her nakaratında, tınlayan müziğinde insanı iliklerine kadar kaplayan hissiyat... Çevremizde oldukça bu eski şarkılar, yeniden derlenerek güncelliğini koruması ne güzel bir duygu değil mi?

“Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldik” Değerlerimizi unutmamak dileğiyle kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş