Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ESKİ, ESKİMEDEN ESKİYOR

Evet bu haftaki köşe yazımın konusu başlıktan da anlayacağınız gibi, eski eskimeden eskiyor.  ☘ Yıllar önce bu düşünce yok iken, şimdi her kesin ortak düşüncesi oldu. Kıyafet olsun, ev eşyası olsun sırf modası geçti diye eskiyor. ☘ Bu ne müsriflik değil mi  aslında… ☘ Anneannelerimizin zamanı diyeceğim bu sefer çok eskiye gitmeye gerek yok diyebilirsiniz. Ama annelerimizin zamanında tutumlulukla birlikte bu düşünce yoktu. ☘ O nedenden ötürü ki yeni aldığımız bir şey o kadar değerliydi ki, yeni alınınca sevinebiliyorduk ve bu sevincimiz uzun sürerdi. ☘ Şimdi ise alınan yeni bir ürün 1-2 saat sonra bize yeni havası vermeden gözümüz alışıyor. ☘ Bu dar ekonomide hem maddi hem de manevi bir sıkıntı içerisine girmeye gerek var mı sizce… ☘ O zamanlar 10 yılda 20 yılda değişen bir ev eşyası kendini hemen belli ederdi ve yanımıza gelen bir komşu ve ya arkadaşımız “Aaaaa bu yeni mi ne güzel görünüyor” diyebiliyordu. Bu sözü duymak bile yeterli oluyordu. ☘ Şimdi ise aylık değişen eşyalar daha kimse görmeden eskiyor. Güya modası geçti, güya eskidi. ☘ Bir hatırlasanız ya bayram sabahlarında giydiğiniz kıyafetler ilk defa giyildiği için, karşıdaki kişini dikkatini çekerdi.  ☘ Bununda dikkat çekmesinin sebebi giysilerimizi eskimeden eskitmezdik. Ondan dolayı ki farklı giydiğiniz giysiler mutlu ederdi.  ☘ Şimdi her gün farklı kıyafetle dışarı çıkma arzusuyla yeni aldığımız bir şeyin mutluluğunu yaşayamıyoruz. ☘ Eşyalarınızla anılar biriktirin ki gerçekten sizin olsun, gerek yok yenileri yenilerle değiştirmeye… ☘ Eski yenilerimizle huzurlu ve sağlıklı yıllarınız olsun.  Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2023 - Perşembe

ESKİ, ESKİMEDEN ESKİYOR

Evet bu haftaki köşe yazımın konusu başlıktan da anlayacağınız gibi, eski eskimeden eskiyor. 

Yıllar önce bu düşünce yok iken, şimdi her kesin ortak düşüncesi oldu. Kıyafet olsun, ev eşyası olsun sırf modası geçti diye eskiyor.

Bu ne müsriflik değil mi 
aslında…

Anneannelerimizin zamanı diyeceğim bu sefer çok eskiye gitmeye gerek yok diyebilirsiniz. Ama annelerimizin zamanında tutumlulukla birlikte bu düşünce yoktu.

O nedenden ötürü ki yeni aldığımız bir şey o kadar değerliydi ki, yeni alınınca sevinebiliyorduk ve bu sevincimiz uzun sürerdi.

Şimdi ise alınan yeni bir ürün 1-2 saat sonra bize yeni havası vermeden gözümüz alışıyor.

Bu dar ekonomide hem maddi hem de manevi bir sıkıntı içerisine girmeye gerek var mı sizce…

O zamanlar 10 yılda 20 yılda değişen bir ev eşyası kendini hemen belli ederdi ve yanımıza gelen bir komşu ve ya arkadaşımız “Aaaaa bu yeni mi ne güzel görünüyor” diyebiliyordu. Bu sözü duymak bile yeterli oluyordu.

Şimdi ise aylık değişen eşyalar daha kimse görmeden eskiyor. Güya modası geçti, güya eskidi.

Bir hatırlasanız ya bayram sabahlarında giydiğiniz kıyafetler ilk defa giyildiği için, karşıdaki kişini dikkatini çekerdi. 

Bununda dikkat çekmesinin sebebi giysilerimizi eskimeden eskitmezdik. Ondan dolayı ki farklı giydiğiniz giysiler mutlu ederdi. 

Şimdi her gün farklı kıyafetle dışarı çıkma arzusuyla yeni aldığımız bir şeyin mutluluğunu yaşayamıyoruz.

Eşyalarınızla anılar biriktirin ki gerçekten sizin olsun, gerek yok yenileri yenilerle değiştirmeye…

Eski yenilerimizle huzurlu ve sağlıklı yıllarınız olsun. 
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş