Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

EN GÜZEL KONUŞMA

Bu geçtiğimiz pazartesi akşamı bir müzik kanalının ödül töreni vardı. Tesadüfen kanallarda gezerken dikkatimi çekti ve bir süre izledim. ☘ Kendi dallarında eşsiz sanatçılar ödüllerini alırken, kısa kısa konuşmalar yaptı. Konuşmaların çoğun ülkemizi refahı için dilekler oldu. ☘ Bütün sanatçıların konuşmalarını zevkle dinlerken, 2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil eden ses sanatçısı Can Bonomo da en güçlü erkek şarkıcı ödülünü aldı. ☘ Heyecanla ödülünü almaya gelen sanatçı, güzel bir konuşma ile eşi başta olmak üzere onu dinleyenlere duygusal bir an yaşattı. ☘ Can Bonomo’nun o güzel konuşması şu şekilde; “Bir müzisyen olarak görevimi insanları eğlendirmek ya da kaderlerine ortak olmanın ötesinde platforlarımızı sosyal adaleti ve eşitliği teşvik etmek için kullanmak olduğuna inanıyorum. Bizler ötekileştirilmiş olanları seslerini yükseltmek ve daha adil eşitlikçi bir dünya için mücadele etmekle yükümlüyüz. Bugün burada sevdiğiniz bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Yarın ve fikrimi beğenmeye bilirsiniz, darılabilir, küsebilirsiniz bana… Öbür gün kendi aranızda bölünüp bazınız beni sevip, bazınız beni sevmemeye karar verebilirsiniz.  Bir şey olur tam ikiye ayrılır bütün insanlar. Bazınıza iyi gelirim, bazınıza iyi gelmem. Bütün bunlar yaşanırken benim çok basit bir fikir olduğumu unutmayın. Benden milyarlarca var ama, biz bir taneyiz ve bu güzel memleketimiz bir tane… Bu ödüle sevgili eşim Öykü, biricik oğlum Roman ve eşitliği ilham kaynağı yapmak için sazını ve kalemini kullanan tüm sanatçılar adına kabul ediyorum. Hepinize çeşitliliği takdir ettiğimiz güzelce tartışa bildiğimiz barış ve kardeşlik içinde yaşadığımız, kimsenin birbirine küs olmadığı güzel yarınlar diliyorum.” ☘ İşte bu şekilde topluma örnek teşkil eden sanatçıların güzel sözleri, gençlere örnek oluyor. Ve insanlara umut teşkil ediyorum. ☘ Bende ülkemizin refahı ve huzuru için güzel yarınlar diliyorum.  Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2023 - Çarşamba

EN GÜZEL KONUŞMA

Bu geçtiğimiz pazartesi akşamı bir müzik kanalının ödül töreni vardı. Tesadüfen kanallarda gezerken dikkatimi çekti ve bir süre izledim.

Kendi dallarında eşsiz sanatçılar ödüllerini alırken, kısa kısa konuşmalar yaptı. Konuşmaların çoğun ülkemizi refahı için dilekler oldu.

Bütün sanatçıların konuşmalarını zevkle dinlerken, 2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil eden ses sanatçısı Can Bonomo da en güçlü erkek şarkıcı ödülünü aldı.

Heyecanla ödülünü almaya gelen sanatçı, güzel bir konuşma ile eşi başta olmak üzere onu dinleyenlere duygusal bir an yaşattı.

Can Bonomo’nun o güzel konuşması şu şekilde; “Bir müzisyen olarak görevimi insanları eğlendirmek ya da kaderlerine ortak olmanın ötesinde platforlarımızı sosyal adaleti ve eşitliği teşvik etmek için kullanmak olduğuna inanıyorum. Bizler ötekileştirilmiş olanları seslerini yükseltmek ve daha adil eşitlikçi bir dünya için mücadele etmekle yükümlüyüz. Bugün burada sevdiğiniz bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Yarın ve fikrimi beğenmeye bilirsiniz, darılabilir, küsebilirsiniz bana… Öbür gün kendi aranızda bölünüp bazınız beni sevip, bazınız beni sevmemeye karar verebilirsiniz.  Bir şey olur tam ikiye ayrılır bütün insanlar. Bazınıza iyi gelirim, bazınıza iyi gelmem. Bütün bunlar yaşanırken benim çok basit bir fikir olduğumu unutmayın. Benden milyarlarca var ama, biz bir taneyiz ve bu güzel memleketimiz bir tane… Bu ödüle sevgili eşim Öykü, biricik oğlum Roman ve eşitliği ilham kaynağı yapmak için sazını ve kalemini kullanan tüm sanatçılar adına kabul ediyorum. Hepinize çeşitliliği takdir ettiğimiz güzelce tartışa bildiğimiz barış ve kardeşlik içinde yaşadığımız, kimsenin birbirine küs olmadığı güzel yarınlar diliyorum.”

İşte bu şekilde topluma örnek teşkil eden sanatçıların güzel sözleri, gençlere örnek oluyor. Ve insanlara umut teşkil ediyorum.

Bende ülkemizin refahı ve huzuru için güzel yarınlar diliyorum. 
Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş