Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

EĞİTİM ÖĞRETİM DURMAMALI…

“Böyle bir doğal afet durumunda vazgeçilen ilk şey ‘eğitim’ olmamalı” diyor öğrenciler… ☘ Konuyla ilgili görüşleri alınmak için mikrofon tutulan birçok öğrenci, bu kararın hiç akılcı olmadığını söylüyor… ☘ Ayrıca, bu karar alınırken öğrencilerin de fikirleri sorulması son derece isabetli olurdu. ☘ Zira pandemi döneminde online eğitime geçildiğinde, eğitim anlamında hiçbir şey alamadıklarını belirten öğrenciler, bu eksikliği bir daha kaldıracak güçlerinin olmadığını ve son derece kopuk bir öğrencilik süreci yaşadıklarını dile getirdiler. ☘ Biz veliler de ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. İl dışında öğrencilik hayatlarını sürdüren evlatlarımızı apar topar yanımıza çağırıyoruz. Sonra okuduğu okulun yayınladığı bildiriyle yüzyüze eğitim için eğitim gördüğü şehire tekrar gönderiyoruz. Bir hafta geçtikten sonra salt çoğunluk sağlanamadığı için yeniden online eğitime dönülüyor. Şaşkınlık içindeyiz! ☘ Allah aşkına eğitim ile niçin bu kadar oynanıyor? Uzmanların görüşlerine göre eğitim asla sekteye uğratılmamalı. Şartlar  ne kadar zor olsa da eğitime devam edilmelidir. ☘ 2020 yılından beri tabiri caizse çorbaya dönen eğitim, daha fazla yıpratılmamalıdır.  ☘ Geleceklerini bu eğitim ve öğretime bağlayan gençler, her defasında daha da zor bir durumda bırakılmamalıdır. ☘ Mesleklerini eline alan gençleri okuldan eksik bilgiyle mezun etmeyelim. Üzerine katalım ama eksiltmeyelim.  Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2023 - Salı

EĞİTİM ÖĞRETİM DURMAMALI…

“Böyle bir doğal afet durumunda vazgeçilen ilk şey ‘eğitim’ olmamalı” diyor öğrenciler…

Konuyla ilgili görüşleri alınmak için mikrofon tutulan birçok öğrenci, bu kararın hiç akılcı olmadığını söylüyor…

Ayrıca, bu karar alınırken öğrencilerin de fikirleri sorulması son derece isabetli olurdu.

Zira pandemi döneminde online eğitime geçildiğinde, eğitim anlamında hiçbir şey alamadıklarını belirten öğrenciler, bu eksikliği bir daha kaldıracak güçlerinin olmadığını ve son derece kopuk bir öğrencilik süreci yaşadıklarını dile getirdiler.

Biz veliler de ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. İl dışında öğrencilik hayatlarını sürdüren evlatlarımızı apar topar yanımıza çağırıyoruz. Sonra okuduğu okulun yayınladığı bildiriyle yüzyüze eğitim için eğitim gördüğü şehire tekrar gönderiyoruz. Bir hafta geçtikten sonra salt çoğunluk sağlanamadığı için yeniden online eğitime dönülüyor. Şaşkınlık içindeyiz!

Allah aşkına eğitim ile niçin bu kadar oynanıyor? Uzmanların görüşlerine göre eğitim asla sekteye uğratılmamalı. Şartlar  ne kadar zor olsa da eğitime devam edilmelidir.

2020 yılından beri tabiri caizse çorbaya dönen eğitim, daha fazla yıpratılmamalıdır. 

Geleceklerini bu eğitim ve öğretime bağlayan gençler, her defasında daha da zor bir durumda bırakılmamalıdır.

Mesleklerini eline alan gençleri okuldan eksik bilgiyle mezun etmeyelim. Üzerine katalım ama eksiltmeyelim. 
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş