Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLARKEN

Bir eğitim-öğretim yılı başlarken, öğrencileri ayrı velileri ayrı telaş sardı. Güzel telaşların yanında bir de maddi telaşlar var ki, sıfırdan yeni okul malzemeleri almak velileri üzüyor. ☘ Ebeveynler çocukları için en iyisini ister ve çoğu zaman bu doğrultuda hareket ederler. Geçen seneye göre yüzde 60 zamlanan okul kıyafetleri konusunda satıcılar artan maliyetlerden, veliler de yükselen fiyatlardan şikayetçi. ☘ Tam da bu devrede Milli Eğitim Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği velilere maddi külfet oluşturmamak adına okul kıyafetlerinde değişiklik yapılmayacağı genelgesi ile velilerin yükü bir nebze olsun azaldı diye düşüyorum. ☘ Öğrencilerin ihtiyaçları sadece kıyafetler de bitmiyor. Bu yıl kırtasiye malzemelerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 300 oranında arttığı da söyleniyor. ☘  Okula başlayacak bir öğrencinin sadece defter, kalem, silgi, boya, su matarası, beslenme ve okul çantası gibi masrafları binleri buluyor. ☘ Bu durumda okul malzemeleri satışı yapan dükkanlar da durgunluğa sebep olurken, dükkan sahipleri en ucuz malzemeleri nereden temin ederim diye araştırma yapıyor. ☘ Veliler bir de akaryakıta gelen zamlar sonrası, servis ücretlerinde de fark edilir bir zamla karşılaşacak. Bu durumda çocuklarını servisle okula göndermek isteyenler bir kez daha düşünecek. ☘ Çocuklarımızın da ailelerinin onlar için nasıl çaba sarfettiğini görerek derslerine sıkı sıkı sarılması dileğiyle…  Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2023 - Cuma

EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLARKEN

Bir eğitim-öğretim yılı başlarken, öğrencileri ayrı velileri ayrı telaş sardı. Güzel telaşların yanında bir de maddi telaşlar var ki, sıfırdan yeni okul malzemeleri almak velileri üzüyor.

Ebeveynler çocukları için en iyisini ister ve çoğu zaman bu doğrultuda hareket ederler. Geçen seneye göre yüzde 60 zamlanan okul kıyafetleri konusunda satıcılar artan maliyetlerden, veliler de yükselen fiyatlardan şikayetçi.

Tam da bu devrede Milli Eğitim Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği velilere maddi külfet oluşturmamak adına okul kıyafetlerinde değişiklik yapılmayacağı genelgesi ile velilerin yükü bir nebze olsun azaldı diye düşüyorum.

Öğrencilerin ihtiyaçları sadece kıyafetler de bitmiyor. Bu yıl kırtasiye malzemelerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 300 oranında arttığı da söyleniyor.

 Okula başlayacak bir öğrencinin sadece defter, kalem, silgi, boya, su matarası, beslenme ve okul çantası gibi masrafları binleri buluyor.

Bu durumda okul malzemeleri satışı yapan dükkanlar da durgunluğa sebep olurken, dükkan sahipleri en ucuz malzemeleri nereden temin ederim diye araştırma yapıyor.

Veliler bir de akaryakıta gelen zamlar sonrası, servis ücretlerinde de fark edilir bir zamla karşılaşacak. Bu durumda çocuklarını servisle okula göndermek isteyenler bir kez daha düşünecek.

Çocuklarımızın da ailelerinin onlar için nasıl çaba sarfettiğini görerek derslerine sıkı sıkı sarılması dileğiyle… 
Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş