Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DOLMUŞ DENSİZLERİ

Benim gibi dolmuşu kullananlar iyi bilir gereksiz indir bindirleri .  Dolmuşun içinde bir ses belirir: "Müsait bir yerde indirir misiniz?’’…  Şoför en müsait yerde yolcuyu indirir ve hareket eder etmez 20 metre bile gitmeden bir ses daha bir ses daha; "sağda inebilir miyim?’’  Hayır inemezsin demek geliyor içimden, ama nafile…  Şoför kafasını sinirli şekilde  sağa sola sallasa da bu densizi indiriyor. Buradan şoför arkadaşlara sesleniyorum. Halk hizmeti yapan dolmuşları kendi özel taksisi gibi kullanmak isteyenlere müsaade etmeyin. Biz yolculara ne kadar taviz verirseniz daha fazlasını talep ederiz.  Tüm şoför arkadaşlar ortak hareket edip, edepsiz ve hayasız bu insanlara nerede ve ne zaman inip bineceklerini izah etmeliler. İzah ile anlamayanlara tepkilerini göstermeliler. Bu nasıl olacak: tabi ki bu densiz isteklerini  yerine getirmeyerek… Yaşama dair daha çok öğreneceklerimiz var. Bencil olmadan, anlayış içinde, nezaket kuralları çerçevesinde ve başkalarının hakkını gasp etmeden… Yaşanası bir toplum için kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2017 - Cumartesi

DOLMUŞ DENSİZLERİ

Benim gibi dolmuşu kullananlar iyi bilir gereksiz indir bindirleri . 
Dolmuşun içinde bir ses belirir: "Müsait bir yerde indirir misiniz?’’…  Şoför en müsait yerde yolcuyu indirir ve hareket eder etmez 20 metre bile gitmeden bir ses daha bir ses daha; "sağda inebilir miyim?’’ 
Hayır inemezsin demek geliyor içimden, ama nafile… 
Şoför kafasını sinirli şekilde  sağa sola sallasa da bu densizi indiriyor.
Buradan şoför arkadaşlara sesleniyorum. Halk hizmeti yapan dolmuşları kendi özel taksisi gibi kullanmak isteyenlere müsaade etmeyin. Biz yolculara ne kadar taviz verirseniz daha fazlasını talep ederiz. 
Tüm şoför arkadaşlar ortak hareket edip, edepsiz ve hayasız bu insanlara nerede ve ne zaman inip bineceklerini izah etmeliler. İzah ile anlamayanlara tepkilerini göstermeliler.
Bu nasıl olacak: tabi ki bu densiz isteklerini  yerine getirmeyerek…
Yaşama dair daha çok öğreneceklerimiz var. Bencil olmadan, anlayış içinde, nezaket kuralları çerçevesinde ve başkalarının hakkını gasp etmeden…
Yaşanası bir toplum için kalın sağlıcakla.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş