Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

“DOKTOR”U KORUYUN!

Şiddete meyilli ve her an patlamaya hazır gibi duran arkadaş! Ne istersin doktorlardan? ☘ Hangi doktor bile bile hastasını ölüme terk eder? ☘ Ailenden biri ya da sevdiklerinden biri her hasta olduğunda  onlardan başka emanet edebileceğin başka kim ya da kimler var ki? ☘ Madem ki hastan o kadar değerli neden doktoru döversin veya canına kast edersin? Yine başka bir doktora gitmeyecek misin? ☘ Bu davranışın hastanı iyileştirecek ya da geri mi getirecek? O hastanede yüzlerce binlerce şifa bekleyen diğer hastalar ne olacak? ☘ Sadece işini gerektiği gibi yapmaya çalışan doktor ya da diğer sağlık çalışanları hak etmedikleri bu fiziksel şiddete daha ne kadar maruz kalacaklar? ☘ Yetkililer bununla ilgili ne zaman koruyucu ya da önleyici tedbirleri alacaklar? Şiddeti  sadece kınamak çözüm müdür? ☘ Her şeyi bir kenara bırakın, şiddet sonucu ölen veya kalıcı hasara maruz kalan doktor ya da sağlık çalışanlarının ailelerinin durumu ne olacak? ☘ Onların da bakmak zorunda oldukları çocuklarına ve ailelerine kim bakacak? ☘ Onun içindir ki şiddetti gerçekleştiren kişinin yaptığı yanına kâr kalmamalı ve sorgusu yapıldıktan sonra salıverilmemelidir… ☘ Bu kişilerin en ağır cezayı alması için gerekirse yasalar tekrar gözden geçirmelidir. Çünkü ceza olmadığını gören bu art niyetli ve suça meyilli kişiler başka türlü iflah olmayacaktır! ☘ Kadına, çocuğa, doktora, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, basın çalışanlarına, hayvanlara kısacası şiddetin her türlüsüne hayır…  
Ekleme Tarihi: 16 Ağustos 2022 - Salı

“DOKTOR”U KORUYUN!

Şiddete meyilli ve her an patlamaya hazır gibi duran arkadaş! Ne istersin doktorlardan?

Hangi doktor bile bile hastasını ölüme terk eder?

Ailenden biri ya da sevdiklerinden biri her hasta olduğunda  onlardan başka emanet edebileceğin başka kim ya da kimler var ki?

Madem ki hastan o kadar değerli neden doktoru döversin veya canına kast edersin? Yine başka bir doktora gitmeyecek misin?

Bu davranışın hastanı iyileştirecek ya da geri mi getirecek? O hastanede yüzlerce binlerce şifa bekleyen diğer hastalar ne olacak?

Sadece işini gerektiği gibi yapmaya çalışan doktor ya da diğer sağlık çalışanları hak etmedikleri bu fiziksel şiddete daha ne kadar maruz kalacaklar?

Yetkililer bununla ilgili ne zaman koruyucu ya da önleyici tedbirleri alacaklar? Şiddeti  sadece kınamak çözüm müdür?

Her şeyi bir kenara bırakın, şiddet sonucu ölen veya kalıcı hasara maruz kalan doktor ya da sağlık çalışanlarının ailelerinin durumu ne olacak?

Onların da bakmak zorunda oldukları çocuklarına ve ailelerine kim bakacak?

Onun içindir ki şiddetti gerçekleştiren kişinin yaptığı yanına kâr kalmamalı ve sorgusu yapıldıktan sonra salıverilmemelidir…

Bu kişilerin en ağır cezayı alması için gerekirse yasalar tekrar gözden geçirmelidir. Çünkü ceza olmadığını gören bu art niyetli ve suça meyilli kişiler başka türlü iflah olmayacaktır!

Kadına, çocuğa, doktora, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, basın çalışanlarına, hayvanlara kısacası şiddetin her türlüsüne hayır…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş