Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DEMİR PARMAKLIKLARDA ÇÜRÜRSÜN İNŞALLAH

Erzurum'da bir Kur'an kursunda yedi erkek çocuğuna tecavüz eden ve şiddet gösteren şahısa 119 yıl ceza verildi. x Ben insan müsveddesine verilen cezayı öğrendiğimde bir anne olarak ne kadar sevindim bilemezsiniz. x En azından anne-babaların ve toplumun vicdanı bir nebze rahatladı diyebiliriz. Bu sapığın demir parmaklıklar da çürümesi tek dileğim. x Bir de utanmadan o çaresiz yavrulara neler yaptığını anlatmış. x Mağdurların anne-babaları eminim bir kez daha yıkılmışlar ve üzülmüşlerdir. Gelelim madalyonun öbür  yüzüne... x Evlatlarımızı Kur’an kursuna vereceksek mutlaka takibini yapmalıyız. x Bırakın cinsel istismarı dayak olup olmadığını bile çocuğumuza sormalıyız. x Öğreticinin ehil olup olmadığını mutlaka sorgulamalıyız. x Kız olsun, erkek olsun art niyetli  kişilerin kendilerine dokunmalarına müsaade etmemesi gerektiğini, korkmadan ailelerine muhakkak haber vermelerini öğütlemeliyiz. x Kur'an kursu da olsa, bir şey olmaz deyip, boş vermeyelim.  Kötülüğün nereden geleceği hiç belli olmaz. x Kendisine bir şey yapılmasa bile, arkadaşlarından herhangi birine şiddet ya da istismar yapıldığını gördüğü anda, ailesine mutlaka söylemesi gerektiğini belirtelim. x Sevgili okuyucular görüyorsunuz değil mi, evlatlarımızı kimlerden koruyoruz. Toplumun ne kadar yozlaştığı, çocuklarımız kendilerini koruyacak yaşa gelene kadar boş vermemeliyiz. x Bu Kur’an kursu ya da başka bir sosyal etkinlik de olsa mutlaka takip etmeli ve kontrolünü sağlamalıyız. x Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırması ve tüm kötülüklerden koruması dileğiyle kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 03 Haziran 2022 - Cuma

DEMİR PARMAKLIKLARDA ÇÜRÜRSÜN İNŞALLAH

Erzurum'da bir Kur'an kursunda yedi erkek çocuğuna tecavüz eden ve şiddet gösteren şahısa 119 yıl ceza verildi.
x
Ben insan müsveddesine verilen cezayı öğrendiğimde bir anne olarak ne kadar sevindim bilemezsiniz.
x
En azından anne-babaların ve toplumun vicdanı bir nebze rahatladı diyebiliriz. Bu sapığın demir parmaklıklar da çürümesi tek dileğim.
x
Bir de utanmadan o çaresiz yavrulara neler yaptığını anlatmış.
x
Mağdurların anne-babaları eminim bir kez daha yıkılmışlar ve üzülmüşlerdir.

Gelelim madalyonun öbür 
yüzüne...
x
Evlatlarımızı Kur’an kursuna vereceksek mutlaka takibini yapmalıyız.
x
Bırakın cinsel istismarı dayak olup olmadığını bile çocuğumuza sormalıyız.
x
Öğreticinin ehil olup olmadığını mutlaka sorgulamalıyız.
x
Kız olsun, erkek olsun art niyetli 
kişilerin kendilerine dokunmalarına müsaade etmemesi gerektiğini, korkmadan ailelerine muhakkak haber vermelerini öğütlemeliyiz.
x
Kur'an kursu da olsa, bir şey olmaz deyip, boş vermeyelim. 
Kötülüğün nereden geleceği hiç belli olmaz.
x
Kendisine bir şey yapılmasa bile, arkadaşlarından herhangi birine şiddet ya da istismar yapıldığını gördüğü anda, ailesine mutlaka söylemesi gerektiğini belirtelim.
x
Sevgili okuyucular görüyorsunuz değil mi, evlatlarımızı kimlerden koruyoruz.

Toplumun ne kadar yozlaştığı, çocuklarımız kendilerini koruyacak yaşa gelene kadar boş vermemeliyiz.
x
Bu Kur’an kursu ya da başka bir sosyal etkinlik de olsa mutlaka takip etmeli ve kontrolünü sağlamalıyız.
x
Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırması ve tüm kötülüklerden koruması dileğiyle kalın sağlıcakla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş