Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÇAY OCAĞI KALDIRIMI

Ordu’nun büyükşehir unvanı almasıyla birlikte, kent merkezi hızla kalabalıklaşmaya başladı. Her geçen gün nüfusunda gözle görülür bir fark olması, esnafların daha fazla mekan açma olanağı sağlıyor. ☘ Ordu’nun gelişmesi yenilikçi bir şehir olması herkes tarafından kabul edilebilecek bir durum.  ☘ Yapılan yenilikler bazen dış mekan peyzaj çalışmaları, bazense esnafın insanların arz talebini karşılamak için açtığı bir kafe, restoran ve ya giyim sektörü oluyor. ☘ Dediğim gibi bunlara insanların gündelik yaşamı için gerekli olan şeylerdir. Bunu bende desteklemekteyim. ☘ Bence Ordu’da haddinden fazla çay ocakları bulunuyor. Her on metrede bir neredeyse çay ocaklarıyla karşılaşıyorsun. ☘ Bilemem belki ihtiyaçtır, tercihtir. Beni rahatsız eden husus şudur ki, ocakların önündeki kalabalık ve bu kalabalıkların taburelerini alıp kaldırımı işgal etmesidir. ☘ Çoğu çay ocakları da erkek kahvehanesi gibi oldu, bir bayanın ya da yayanın rahatça o kaldırımı kullanması biraz zorlaşıyor. ☘ Yaya olarak sürekli bir aşağı, bir yukarı kaldırımı kullanıyorsun. Yola inersen araç çarpabilir, kaldırıma çıksan çay ocağı esnafının tabureleri… Esnafa bir şey desen tartışma yaşayabilirsin.  ☘ Ordu’nun en büyük problemlerinden biri de zaten kaldırım işgalleridir. Trafik memurları ne kadar anons, ne kadar ceza yazsa da bunun önüne bir türlü geçilemiyor. ☘ Hatta Ordu’da bazı sokak araları özel otoparka dönmüş durumda olduğunu herkesin bilgisinde. ☘ Bir yaya olarak kaldırım bizimdir diyorum ve gereksiz işgallerin benim, bizim can güvenliğimizi tehlikeye atmasını istemiyorum. ☘ Daha yaşanılabilir Ordu için kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2023 - Cumartesi

ÇAY OCAĞI KALDIRIMI

Ordu’nun büyükşehir unvanı almasıyla birlikte, kent merkezi hızla kalabalıklaşmaya başladı.

Her geçen gün nüfusunda gözle görülür bir fark olması, esnafların daha fazla mekan açma olanağı sağlıyor.

Ordu’nun gelişmesi yenilikçi bir şehir olması herkes tarafından kabul edilebilecek bir durum. 

Yapılan yenilikler bazen dış mekan peyzaj çalışmaları, bazense esnafın insanların arz talebini karşılamak için açtığı bir kafe, restoran ve ya giyim sektörü oluyor.

Dediğim gibi bunlara insanların gündelik yaşamı için gerekli olan şeylerdir. Bunu bende desteklemekteyim.

Bence Ordu’da haddinden fazla çay ocakları bulunuyor. Her on metrede bir neredeyse çay ocaklarıyla karşılaşıyorsun.

Bilemem belki ihtiyaçtır, tercihtir. Beni rahatsız eden husus şudur ki, ocakların önündeki kalabalık ve bu kalabalıkların taburelerini alıp kaldırımı işgal etmesidir.

Çoğu çay ocakları da erkek kahvehanesi gibi oldu, bir bayanın ya da yayanın rahatça o kaldırımı kullanması biraz zorlaşıyor.

Yaya olarak sürekli bir aşağı, bir yukarı kaldırımı kullanıyorsun. Yola inersen araç çarpabilir, kaldırıma çıksan çay ocağı esnafının tabureleri… Esnafa bir şey desen tartışma yaşayabilirsin. 

Ordu’nun en büyük problemlerinden biri de zaten kaldırım işgalleridir. Trafik memurları ne kadar anons, ne kadar ceza yazsa da bunun önüne bir türlü geçilemiyor.

Hatta Ordu’da bazı sokak araları özel otoparka dönmüş durumda olduğunu herkesin bilgisinde.

Bir yaya olarak kaldırım bizimdir diyorum ve gereksiz işgallerin benim, bizim can güvenliğimizi tehlikeye atmasını istemiyorum.

Daha yaşanılabilir Ordu için kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş