Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BUGÜN SINAV VAR / SİGARA PARASIYLA TATİL

BUGÜN SINAV VAR Bugün sınava girecek olanlar için büyük gün. 12 yıllık eğitim hayatının birikiminin alınacağı gün. x Bugün yarış atı gibi koşturduğumuz evlatlarımızın, kazansalar da kaybetseler de yanlarında olma günüdür. x Gerçek anlamda bu sınava hazırlanan bu çocukların ellerinden gelenin en iyisini yapacağına hiç şüphe duymamak gerekir. x Zaten ne istediğini bilen öğrenci, bu bilinç ve istekle çalıştı yıllarca... Artık karşılığını alma zamanı geldi. x Bu sınav sonucunda sevinenler olacağı gibi üzülenler de olacaktır. Ama karşılığını alma zamanı geldi. Bu düşünce ile ile tüm öğrencilere başarılar diliyorum.   SİGARA  PARASIYLA TATİL Geçtiğimiz günlerde sigarayı bıraktıktan sonra her gün kenara sigara parasını atan ve bunu sadece sigarayı bırakmaya teşvik amaçlı yapan kişi benim eşimdi. x Konu internet haber sitelerine düşünce sosyal medyanın çirkin ve linç edici tarafını da görmüş oldum. x Biriktirilen paranın abartılı olduğu, görgüsüzce olduğu, tatile gideceğine bir hayır kurumuna bağışlaması gerektiği hatta konuya siyaset karıştırılıp euro karşısında TL'nin nasıl eridiği gibi yorumlar bile yapıldı. x Buradan anladığımız kadarı ile insanların sağlığının elden gittiğine ve verilen mesaja odaklanmak yerine; paranın miktarına, tatile ve kur farkına takmışlar. Açıkçası sadece buna göre yorum yapmaları tam bir cahillik… x Ama gerçek olan bir şey daha var ki; sosyal medyayı kullanıyorsak eğer bunlara alışık olmalıyız. Çünkü bu mecrada her türlü insan var. Bunu hesaba katarak hareket etmeliyiz…  (SİGARAYA HAYIR)    
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2021 - Cumartesi

BUGÜN SINAV VAR / SİGARA PARASIYLA TATİL

BUGÜN SINAV VAR

Bugün sınava girecek olanlar için büyük gün. 12 yıllık eğitim hayatının birikiminin alınacağı gün.
x
Bugün yarış atı gibi koşturduğumuz evlatlarımızın, kazansalar da kaybetseler de yanlarında olma günüdür.
x
Gerçek anlamda bu sınava hazırlanan bu çocukların ellerinden gelenin en iyisini yapacağına hiç şüphe duymamak gerekir.
x
Zaten ne istediğini bilen öğrenci, bu bilinç ve istekle çalıştı yıllarca... Artık karşılığını alma zamanı geldi.
x
Bu sınav sonucunda sevinenler olacağı gibi üzülenler de olacaktır. Ama karşılığını alma zamanı geldi. Bu düşünce ile ile tüm öğrencilere başarılar diliyorum.

 

SİGARA  PARASIYLA TATİL

Geçtiğimiz günlerde sigarayı bıraktıktan sonra her gün kenara sigara parasını atan ve bunu sadece sigarayı bırakmaya teşvik amaçlı yapan kişi benim eşimdi.
x
Konu internet haber sitelerine düşünce sosyal medyanın çirkin ve linç edici tarafını da görmüş oldum.
x
Biriktirilen paranın abartılı olduğu, görgüsüzce olduğu, tatile gideceğine bir hayır kurumuna bağışlaması gerektiği hatta konuya siyaset karıştırılıp euro karşısında TL'nin nasıl eridiği gibi yorumlar bile yapıldı.
x
Buradan anladığımız kadarı ile insanların sağlığının elden gittiğine ve verilen mesaja odaklanmak yerine; paranın miktarına, tatile ve kur farkına takmışlar. Açıkçası sadece buna göre yorum yapmaları tam bir cahillik…
x
Ama gerçek olan bir şey daha var ki; sosyal medyayı kullanıyorsak eğer bunlara alışık olmalıyız. Çünkü bu mecrada her türlü insan var. Bunu hesaba katarak hareket etmeliyiz…
 (SİGARAYA HAYIR)

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş