Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BU YIL ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAMAYALIM

Son günlerde sosyal medyadaki farkındalık paylaşımları benim de dikkatimi çekti ve verilen mesaja ben de hak verdim. Şöyle diyor mesaj: ☘ “Televizyon kanallarındaki anneler günü reklamları oldukça yoğun bir şekilde yayınlanıyor. Henüz 3 ay önce ülke olarak yaşadığımız büyük deprem felaketinde binlerce evlat annesini, binlerce anne evladını kaybetti. ☘ Bu sebeple ülkemizde bu yıl anneler günü kutlaması yapılmaması ve görsel yayın yapılmaması yerinde bir karar olur. Duyarlı tüm annelerin aynı  fikirde olduğunu düşünüyorum. ☘ Aynı fikirde olan herkesin bunu paylaşmalarını ve böylece farkındalık yaratmalarını istiyorum”  ☘ Ben de bu hafta köşemde bu sorumluluğa katkıda bulunmak istedim. ☘ Henüz acıları dinlemiş ve daha çok taze iken bu kutlamaları yapmayarak, yakınlarını bu felakette kaybe- denleri daha fazla üzmemiş olacağız. ☘ Belki tamamen tüm kitlelere ulaşamayacağız ama yine de bir çaba göstermiş olmakla birlikte üzerimize düşen sorumluluğu da yerine getirmiş olacağız. ☘ Ben de bu hafta okuyucularımıza bu anlamda dokunmak ve bireysel olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için bir şeyler karalamak istedim. ☘ Allah tüm insanlığa böyle bir felaketi bir daha yaşatmaması dileğiyle, kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2023 - Perşembe

BU YIL ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAMAYALIM

Son günlerde sosyal medyadaki farkındalık paylaşımları benim de dikkatimi çekti ve verilen mesaja ben de hak verdim. Şöyle diyor mesaj:

“Televizyon kanallarındaki anneler günü reklamları
oldukça yoğun bir şekilde yayınlanıyor. Henüz 3 ay önce ülke olarak yaşadığımız büyük deprem felaketinde binlerce evlat annesini, binlerce anne evladını kaybetti.

Bu sebeple ülkemizde bu yıl anneler günü kutlaması yapılmaması ve görsel yayın yapılmaması yerinde bir karar olur. Duyarlı tüm annelerin aynı 
fikirde olduğunu düşünüyorum.

Aynı fikirde olan herkesin bunu paylaşmalarını ve böylece farkındalık yaratmalarını istiyorum” 

Ben de bu hafta köşemde bu sorumluluğa katkıda bulunmak istedim.

Henüz acıları dinlemiş ve daha çok taze iken bu kutlamaları yapmayarak, yakınlarını bu felakette kaybe- denleri daha fazla üzmemiş olacağız.

Belki tamamen tüm kitlelere ulaşamayacağız ama yine de bir çaba göstermiş olmakla birlikte üzerimize düşen sorumluluğu da yerine getirmiş olacağız.

Ben de bu hafta okuyucularımıza bu anlamda dokunmak ve bireysel olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için bir şeyler karalamak istedim.

Allah tüm insanlığa böyle bir felaketi bir daha yaşatmaması dileğiyle, kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş