Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BİRAZ SAYGI LÜTFEN..!

Memleketin dört bir yanı cayır cayır yanıyor. Bu güzel ülkemin ciğerine kor düşmüş, sen ise tatil diyorsun, eğlence diyorsun. Mangal partisi yapıp sosyal medyada paylaşıyorsun. X Hadi tatilini önceden planladığından ötürü yaptığını varsayalım, bu da son derece normal. Peki havuz partilerini, müzikli dans gö- rüntülerini ve dolu dolu yemek masalarını paylaşmazsanız ne kaybedersiniz? X Evlerinden bir şey kurtaramadan çaresizce  yanmasını seyreden,  belki de geçim kaynağı olan ahırdaki hayvanları telef olan bu insanlara bir nebze saygılı olun lütfen.  X Yanan benim evim mi? Benim ormanım mı? Benim hayvanım mı? demeyelim. Tabi ki ölenle ölünmüyor, yananla yanılmıyor ama birazcık saygılı olalım lütfen... X Ben de birçoğumuz gibi elinden bir şey gelmeden, yangınları çaresizce televizyonlardan izleyen biriyim. Zaman zaman gözyaşlarıma  hakim olamadığım an- lar da oluyor... X Uzun lafın kısası ateş düştüğü yeri yakar. Yangından her şeyini kaybetmiş insanların feryadı yürekleri dağlarken, planlanmış tatilinizi ifşa etmeyin, mangal partinizi ve ye- mek masalarınızı milletin gözüne sokmaya çalışmayın. X Özellikle bu hassas dönemde sosyal medyada görüntü kirliliği oluşturmayın. Yanan ağaçlarımız için, hayvanları- mız için, bu uğurda ölen insanlarımız için ve en önemlisi ülkemiz için yas tutalım. X Bu yangınlarda sönecek ve her şey normale dönecek. İşte o zaman hep birlikte gülelim, eğlenelim, özel anlarımızı işte o zaman paylaşalım.  
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2021 - Perşembe

BİRAZ SAYGI LÜTFEN..!

Memleketin dört bir yanı cayır cayır yanıyor. Bu güzel ülkemin ciğerine kor düşmüş, sen ise tatil diyorsun, eğlence diyorsun. Mangal partisi yapıp sosyal medyada paylaşıyorsun.
X
Hadi tatilini önceden planladığından ötürü yaptığını varsayalım, bu da son derece normal. Peki havuz partilerini, müzikli dans gö- rüntülerini ve dolu dolu yemek masalarını paylaşmazsanız ne kaybedersiniz?
X
Evlerinden bir şey kurtaramadan çaresizce 
yanmasını seyreden, 
belki de geçim kaynağı olan ahırdaki hayvanları telef olan bu insanlara bir nebze saygılı olun lütfen. 
X
Yanan benim evim mi? Benim ormanım mı? Benim hayvanım mı? demeyelim. Tabi ki ölenle ölünmüyor, yananla yanılmıyor ama birazcık saygılı olalım lütfen...
X
Ben de birçoğumuz gibi elinden bir şey gelmeden, yangınları çaresizce televizyonlardan izleyen biriyim. Zaman zaman gözyaşlarıma 
hakim olamadığım an- lar da oluyor...
X
Uzun lafın kısası ateş düştüğü yeri yakar. Yangından her şeyini kaybetmiş insanların feryadı yürekleri dağlarken, planlanmış tatilinizi ifşa etmeyin, mangal partinizi ve ye- mek masalarınızı milletin gözüne sokmaya çalışmayın.
X
Özellikle bu hassas dönemde sosyal medyada görüntü kirliliği oluşturmayın. Yanan ağaçlarımız için, hayvanları- mız için, bu uğurda ölen insanlarımız için ve en önemlisi ülkemiz için yas tutalım.
X
Bu yangınlarda sönecek ve her şey normale dönecek. İşte o zaman hep birlikte gülelim, eğlenelim, özel anlarımızı işte o zaman paylaşalım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş