Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BİR KOCA İLE 40 YIL DA GEÇER, 80 YIL DA !

Televizyon kanallarında kimleri, hangi programları seyrediyoruz. Daha doğrusu seyretmek zorunda mıyız? Dedikodu türünden bu ilginç olaylar Türk toplumunun neden bu kadar ilgisini çekiyor. Durum  böyle olunca Seda Sayan gibilere gün doğuyor. Bacım! Bacım! diyerek seyirciyi kendine çekip densizce cümleler sarf ediyor...   ****   “Bir koca ile 40 yıl geçer mi ayol” demiş...     Ne çirkin biz söz sarf etmiş. Bir erkek bile “Bir kadın ile 40 yıl geçer mi?” cümlesini sarf etse toplumun tepkisinden çekinirken, bir kadının bu cümleyi dile getirmesi kabul edilebilir bir davranış değil.           **** Aile yapısına son derece önem veren, ender ülkelerden biriyken, başka toplumlara çanak tutmanın mantığı nedir? Biz kadınlara televizyondan vereceğin tek mesaj bu mu yani? Senin bir oğlun var değil mi? Bu açıklaman hakkında ne düşünüyor. Eminim ona bu show'dan ibaret diyorsundur. Bunun bundan ibaret olmadığı, geçmişteki yaşamınla sabit olduğunu herkes biliyor... **** Sevgili okuyucular, bu gibi açıklamaların herhangi bir cezası yok. Yapacağımız tek şey toplum yozlaştıran bu gibi kişilerin programını seyretmemek. Ona olduğumuz yerden ahlak dersi verecek durumda değiliz. Ama onun reyting yapmasını engellemek bizim elimizde. Bu ve buna benzer bir program yaparsa, derhal kanal değiştirin. Hiçbir televizyon kanalı onu kabul etmesin ve program yaptırmasın. Evine geri dönmesini sağlamak, ona verilecek en büyük ceza olur..! Kalın sağlıcakla..
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2018 - Cumartesi

BİR KOCA İLE 40 YIL DA GEÇER, 80 YIL DA !

Televizyon kanallarında kimleri, hangi programları seyrediyoruz. Daha doğrusu seyretmek zorunda mıyız? Dedikodu türünden bu ilginç olaylar Türk toplumunun neden bu kadar ilgisini çekiyor. Durum  böyle olunca Seda Sayan gibilere gün doğuyor. Bacım! Bacım! diyerek seyirciyi kendine çekip densizce cümleler sarf ediyor...
 
****
 
“Bir koca ile 40 yıl geçer mi ayol” demiş...
 
 
Ne çirkin biz söz sarf etmiş. Bir erkek bile “Bir kadın ile 40 yıl geçer mi?” cümlesini sarf etse toplumun tepkisinden çekinirken, bir kadının bu cümleyi dile getirmesi kabul edilebilir bir davranış değil.
          ****
Aile yapısına son derece önem veren, ender ülkelerden biriyken, başka toplumlara çanak tutmanın mantığı nedir? Biz kadınlara televizyondan vereceğin tek mesaj bu mu yani? Senin bir oğlun var değil mi? Bu açıklaman hakkında ne düşünüyor. Eminim ona bu show'dan ibaret diyorsundur. Bunun bundan ibaret olmadığı, geçmişteki yaşamınla sabit olduğunu herkes biliyor...
****
Sevgili okuyucular, bu gibi açıklamaların herhangi bir cezası yok. Yapacağımız tek şey toplum yozlaştıran bu gibi kişilerin programını seyretmemek. Ona olduğumuz yerden ahlak dersi verecek durumda değiliz. Ama onun reyting yapmasını engellemek bizim elimizde. Bu ve buna benzer bir program yaparsa, derhal kanal değiştirin. Hiçbir televizyon kanalı onu kabul etmesin ve program yaptırmasın. Evine geri dönmesini sağlamak, ona verilecek en büyük ceza olur..! Kalın sağlıcakla..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş