Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BİR DAHA GELME 2021

Koca bir 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Belirli bir yaşa gelmiş insanlar iyi bilir; Son iki yıldır yaşadıklarımızı neredeyse daha önce hiç yaşamamıştık. Selinden tutun da fırtınasına kadar birçok doğal afetin yanı sıra Covid-19 hastalığı da bu iki sene içinde yaşandı.  Birçoğumuz sevdiği insanları gözyaşlarıyla bu hastalık yüzünden toprağa verdi. Hala da bu hastalığın önüne geçemedik ve bununla iç içe yaşıyoruz. Ordu’da olduğu gibi ülke genelinde de birçok köşe yazarı bu Covid-19 illetini köşelerinde yazıp durdu. Bilinçli olan okurlar daha da dikkat ederek bulaş olmadan bu günlere kadar geldi, ders almayan kişiler ise oldukça zor durumlarda kaldılar. Derken ekonomik kriz çıkıverdi birden. A’dan Z’ye neredeyse tüm ürünlerin ve gıda maddelerinin fiyatı iki katına çıktı. Gazete kağıtları ve diğer kağıtların fiyatı  ise üç katına çıktı. Tabiri caizse hepimiz sudan çıkmış balığa döndük. Fahiş fiyatlara öyle alıştık ki artık hiçbirimiz şaşırmıyor ve şoke olmuyoruz. Bu abartılı fiyat artışları artık durmalı ve insanlar bu durumdan bir an önce kurtulmalıdır. Çünkü gerekli gıdaya ulaşamayan veya almakta zorluk çeken insanların vücudu zayıf düşecektir ve hiçbir hastalığa göğüs geremeyecektir. 2021 yılında yaşadıklarımızın bazılarını bu yazıda kısaca anlatmaya çalıştım. Buna ilaveten yaşadığımız ama dile getirilemeyen o kadar çok şey varki, Dile getirip de okuyucularımızın canını sıkmak istemiyorum. 2022’nin herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle… Kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 08 Ocak 2022 - Cumartesi

BİR DAHA GELME 2021

Koca bir 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.

Belirli bir yaşa gelmiş insanlar iyi bilir; Son iki yıldır yaşadıklarımızı neredeyse daha önce hiç yaşamamıştık.

Selinden tutun da fırtınasına kadar birçok doğal afetin yanı sıra Covid-19 hastalığı da bu iki sene içinde yaşandı. 

Birçoğumuz sevdiği insanları gözyaşlarıyla bu hastalık yüzünden toprağa verdi. Hala da bu hastalığın önüne geçemedik ve bununla iç içe yaşıyoruz.

Ordu’da olduğu gibi ülke genelinde de birçok köşe yazarı bu Covid-19 illetini köşelerinde yazıp durdu. Bilinçli olan okurlar daha da dikkat ederek bulaş olmadan bu günlere kadar geldi, ders almayan kişiler ise oldukça zor durumlarda kaldılar.

Derken ekonomik kriz çıkıverdi birden. A’dan Z’ye neredeyse tüm ürünlerin ve gıda maddelerinin fiyatı iki katına çıktı. Gazete kağıtları ve diğer kağıtların fiyatı  ise üç katına çıktı. Tabiri caizse hepimiz sudan çıkmış balığa döndük.

Fahiş fiyatlara öyle alıştık ki artık hiçbirimiz şaşırmıyor ve şoke olmuyoruz. Bu abartılı fiyat artışları artık durmalı ve insanlar bu durumdan bir an önce kurtulmalıdır.

Çünkü gerekli gıdaya ulaşamayan veya almakta zorluk çeken insanların vücudu zayıf düşecektir ve hiçbir hastalığa göğüs geremeyecektir.

2021 yılında yaşadıklarımızın bazılarını bu yazıda kısaca anlatmaya çalıştım. Buna ilaveten yaşadığımız ama dile getirilemeyen o kadar çok şey varki, Dile getirip de okuyucularımızın canını sıkmak istemiyorum.

2022’nin herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle… Kalın sağlıcakla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş