Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Bi bu eksikti!

Son yıllarda o kadar küresel felaketlerle karşı karşıya kaldık ki, her seferinde insanlık yeni sınavlar veriyor. x Her yıl bir önceki yıldan daha kötü felaketlerle gelirken, insanoğlu da her seferinde ağır sınavlar vermeye devam ediyor. x Deprem, sel ve salgınlar her yıl kendini gösteriyor. Biz insanlarda sağlığımız yerinde olduğu sürece bu olayların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. x 7’den 70’e tüm insanlığın yaşadığı ve büyük kayıplar verdiğimiz Covid-19 salgının etkisinden yeni yeni kurtulmuşken şimdi ise bir X hastalığı çıktı. x Bu hastalığın tam olarak ne gibi hasarlara yol açacağı konusunda kesin bir bilgi olmaması bizi de çaresiz bırakıyor. x Sosyal çevremizden duyduğum kadarıyla bu X hastalığı Covid-19’dan daha yıkıcı olduğu bilgisi. x Henüz nasıl bir etkisi olduğu ile ilgi tıbbi bir açıklama yok iken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gündeme gelen "Hastalık X" ile ilgili açıklama yaptı. x Hastalık hakkında şu bilgileri  veren Sağlık Bakanı “X hastalığı, gerçek hayatta karşılığı yok. İleride bir gün bir salgın yaşanacak olursa, ona hazırlıksız yakalanmamak için yapılan çalışmalarda teorik anlamda geçiyor. Siz rahat olun. Ve kendinizi soğuk algınlığından koruyun.” x Evet! Kesin bir salgın yok ve zaten nasıl savaşılacağını da bilmiyoruz. Şimdilik en çok dikkat etmemiz gereken önlem maske maske ve maske… x Yeni bir hastalığın psikolojisini kaldıracak bir durumda olmadığımızı var sayarsak uyarıları dikkate almak en mantıklısıdır.  Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2024 - Cuma

Bi bu eksikti!

Son yıllarda o kadar küresel felaketlerle karşı karşıya kaldık ki, her seferinde insanlık yeni sınavlar veriyor.
x
Her yıl bir önceki yıldan daha kötü felaketlerle gelirken, insanoğlu da her seferinde ağır sınavlar vermeye devam ediyor.
x
Deprem, sel ve salgınlar her yıl kendini gösteriyor. Biz insanlarda sağlığımız yerinde olduğu sürece bu olayların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
x
7’den 70’e tüm insanlığın yaşadığı ve büyük kayıplar verdiğimiz Covid-19 salgının etkisinden yeni yeni kurtulmuşken şimdi ise bir X hastalığı çıktı.
x
Bu hastalığın tam olarak ne gibi hasarlara yol açacağı konusunda kesin bir bilgi olmaması bizi de çaresiz bırakıyor.
x
Sosyal çevremizden duyduğum kadarıyla bu X hastalığı Covid-19’dan daha yıkıcı olduğu bilgisi.
x
Henüz nasıl bir etkisi olduğu ile ilgi tıbbi bir açıklama yok iken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gündeme gelen "Hastalık X" ile ilgili açıklama yaptı.
x
Hastalık hakkında şu bilgileri  veren Sağlık Bakanı “X hastalığı, gerçek hayatta karşılığı yok. İleride bir gün bir salgın yaşanacak olursa, ona hazırlıksız yakalanmamak için yapılan çalışmalarda teorik anlamda geçiyor. Siz rahat olun. Ve kendinizi soğuk algınlığından koruyun.”
x
Evet! Kesin bir salgın yok ve zaten nasıl savaşılacağını da bilmiyoruz. Şimdilik en çok dikkat etmemiz gereken önlem maske maske ve maske…
x
Yeni bir hastalığın psikolojisini kaldıracak bir durumda olmadığımızı var sayarsak uyarıları dikkate almak en mantıklısıdır. 
Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş