Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

AŞI KEYFİYET OLAMAZ ...!

Bugün sizlere aşı olmanın önemine değineceğim; X Aslında bunu yazmaya bile gerek olmamalı. Herkes bunun bilincinde olarak hareket etmeli. X Ama ne var ki günümüzde bırakın 2. doz aşıyı, daha henüz 1. doz aşısını bile olmayan, yüz binlerce insan olduğunu öğrenmekten hicap duydum. X Zira iki aşısını birden yaptıran insanlara haksızlık olduğu kanaatindeyim.  Aşı olmayan insanlar herkes için ve özellikle kendileri için tehlike oluşturmaktadırlar. X Uçakta, otobüste, dolmuşta, düğünlerde, müsabakalarda ve her türlü eğlence merkezlerinde bu kişiler virüsü kapma ve bulaştırma hususunda son derece elverişli konumdalar. X Özellikle eylül ayında okulların yüz yüze eğitime geçilecek olması tehlikenin boyutunu gözler önüne sermektedir. X Düşünün ki bir okulda öğretmen, müstahdem ya da servis şoförü aşı olmadığında öğrenciler için tam bir felaket olur.  X Yüz kişinin çalıştığı bir fabrikada, üç ya da dört kişi aşı olmaz ise bulaştıracak olduğu kişilerin suçu ne? X Onun içindir ki okul gibi kurumlarda müdürlere, kişi sayısı fazla olan fabrikalarda ise sahiplerine ya da amirlerine önemli ölçüde görev düşüyor. X Mutlak suretle aşı olmayanları ya uyarmalı,  ya da ikna edici yollar aranmalıdır. Böylelikle bulaş riskini azaltmış olurlar.  X Herkes tarafından oluşan kanı şudur ki; "Aşı sadece bir Tercih olmamalı, toplumsal veya insanlık görevi" olmalıdır. X Kaç doz olması gerekiyorsa, herkesin aşısını olması dileğiyle kalın sağlıcakla.  
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2021 - Cuma

AŞI KEYFİYET OLAMAZ ...!

Bugün sizlere aşı olmanın önemine değineceğim;
X
Aslında bunu yazmaya bile gerek olmamalı. Herkes bunun bilincinde olarak hareket etmeli.
X
Ama ne var ki günümüzde bırakın 2. doz aşıyı, daha henüz 1. doz aşısını bile olmayan, yüz binlerce insan olduğunu öğrenmekten hicap duydum.
X
Zira iki aşısını birden yaptıran insanlara haksızlık olduğu kanaatindeyim.  Aşı olmayan insanlar herkes için ve özellikle kendileri için tehlike oluşturmaktadırlar.
X
Uçakta, otobüste, dolmuşta, düğünlerde, müsabakalarda ve her türlü eğlence merkezlerinde bu kişiler virüsü kapma ve bulaştırma hususunda son derece elverişli konumdalar.
X
Özellikle eylül ayında okulların yüz yüze eğitime geçilecek olması tehlikenin boyutunu gözler önüne sermektedir.
X
Düşünün ki bir okulda öğretmen, müstahdem ya da servis şoförü aşı olmadığında öğrenciler için tam bir felaket olur. 
X
Yüz kişinin çalıştığı bir fabrikada, üç ya da dört kişi aşı olmaz ise bulaştıracak olduğu kişilerin suçu ne?
X
Onun içindir ki okul gibi kurumlarda müdürlere, kişi sayısı fazla olan fabrikalarda ise sahiplerine ya da amirlerine önemli ölçüde görev düşüyor.
X
Mutlak suretle aşı olmayanları ya uyarmalı,  ya da ikna edici yollar aranmalıdır. Böylelikle bulaş riskini azaltmış olurlar. 
X
Herkes tarafından oluşan kanı şudur ki; "Aşı sadece bir Tercih olmamalı, toplumsal veya insanlık görevi" olmalıdır.
X
Kaç doz olması gerekiyorsa, herkesin aşısını olması dileğiyle kalın sağlıcakla.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş