Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Aman dikkat

Çok şükür bitti gözüyle baktığımız koronavirüs belası sinsi bir şekilde halkın arasına sızmaya devam ediyor… ☘ Tabiri caizse bizlerde balık hafızası var maalesef her şeyi çabuk unutuyoruz. ☘ Koronavirüs denilen illetten tamamen kurtulduk diye düşünüp eski normal yaşamlarımıza dönmemiz hiç de iyi olmadı.  ☘ Özellikle bayramın getirdiği insan yoğunluğunun vakaların yeniden hızla artmasına neden olduğunu söyleyebiliriz. ☘ Neden böyle düşündüğüme gelince; İstanbul'dan ailesinin yanına bayramlaşmak için gelen 8 kişinin ve anne babasının koronavirüs olmaları bayrama adeta gölge düşürdü. ☘ Bu sadece bizim gördüklerimiz ve bildiklerimizden ibaret… ☘ Çevremizde görmediğimiz ve tanımadığımız birçok insanın koronavirüs olduğu bilgisine ulaştık. ☘ Dolayısıyla eskisi kadar olmasa da halen bir koronavirüs gerçeği var ve hala devam etmektedir… ☘ Eskiden olduğu gibi tokalaşmaya ara verelim ve yakın temas ile konuşmaktan kaçınalım. ☘ Ellerimizi fırsatını her bulduğumuzda sabunlu su ile yıkayalım… ☘ En önemlisi de koronavirüs belirtileri hissettiğimizde başkalarına da bulaştırabileceğimizi düşünüp, lütfen tedbirimizi alalım…  
Ekleme Tarihi: 15 Temmuz 2022 - Cuma

Aman dikkat

Çok şükür bitti gözüyle baktığımız koronavirüs belası sinsi bir şekilde halkın arasına sızmaya devam ediyor…

Tabiri caizse bizlerde balık hafızası var maalesef her şeyi çabuk unutuyoruz.

Koronavirüs denilen illetten tamamen kurtulduk diye düşünüp eski normal yaşamlarımıza dönmemiz hiç de iyi olmadı. 

Özellikle bayramın getirdiği insan yoğunluğunun vakaların yeniden hızla artmasına neden olduğunu söyleyebiliriz.

Neden böyle düşündüğüme gelince; İstanbul'dan ailesinin yanına bayramlaşmak için gelen 8 kişinin ve anne babasının koronavirüs olmaları bayrama adeta gölge düşürdü.

Bu sadece bizim gördüklerimiz ve bildiklerimizden ibaret…

Çevremizde görmediğimiz ve tanımadığımız birçok insanın koronavirüs olduğu bilgisine ulaştık.

Dolayısıyla eskisi kadar olmasa da halen bir koronavirüs gerçeği var ve hala devam etmektedir…

Eskiden olduğu gibi tokalaşmaya ara verelim ve yakın temas ile konuşmaktan kaçınalım.

Ellerimizi fırsatını her bulduğumuzda sabunlu su ile yıkayalım…

En önemlisi de koronavirüs belirtileri hissettiğimizde başkalarına da bulaştırabileceğimizi düşünüp, lütfen tedbirimizi alalım…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş