Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ALIŞVERİŞİ DE BECEREMİYORUZ

Maalesef alışverişi de abartıyoruz, beceremiyoruz. ☘ Ordu’da bir mağazasının ucuzluk yapacağını öğrenen halk oraya akın etti. ☘ Zannedersiniz ki satılan tüm ürünler bedava. Yine zannedersiniz ki ekonomik durgunluk yok, evlerinde ne bir tava, ne bir halı, ne de bir tabak yok. ☘ Tüm bunları bir kenara bırakalım ve alışverişe gelenlerin birbirine olan saygısızlıklarını konuşalım isterseniz.  ☘ Bir adet tavayı nasıl çekiştirdiklerini mi, yoksa avuç içi kadar halıyı üç kuruş ucuza alabilmek için ağıza alınmayacak çirkin sözler sarf etmelerini mi anlatayım? ☘ Ben kadınlığımdan utandım ki, eminim siz de insanlığınızdan utanırdınız.  ☘ Biz ne hale geldik mi demeliyim, yoksa biz hep böyleydik mi demeliyim, ben de bilemedim. ☘ Bu meseleyi bir arkadaşımla paylaştım. Bana şunu söyledi ki son derece haklıydı; “Allah saygıyı Japon halkına vermiş.” Aslında vermemiş eğitimle öğrenmiş desek daha doğru olur sanırım. ☘ Tüm halkımızın toplumsal saygıya sahip olması dileğiyle. Kalın sağlıcakla  
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2023 - Perşembe

ALIŞVERİŞİ DE BECEREMİYORUZ

Maalesef alışverişi de abartıyoruz, beceremiyoruz.

Ordu’da bir mağazasının ucuzluk yapacağını öğrenen halk oraya akın etti.

Zannedersiniz ki satılan tüm ürünler bedava. Yine zannedersiniz ki ekonomik durgunluk yok, evlerinde ne bir tava, ne bir halı, ne de bir tabak yok.

Tüm bunları bir kenara bırakalım ve alışverişe gelenlerin birbirine olan saygısızlıklarını konuşalım isterseniz. 

Bir adet tavayı nasıl çekiştirdiklerini mi, yoksa avuç içi kadar halıyı üç kuruş ucuza alabilmek için ağıza alınmayacak çirkin sözler sarf etmelerini mi anlatayım?

Ben kadınlığımdan utandım ki, eminim siz de insanlığınızdan utanırdınız. 

Biz ne hale geldik mi demeliyim, yoksa biz hep böyleydik mi demeliyim, ben de bilemedim.

Bu meseleyi bir arkadaşımla paylaştım. Bana şunu söyledi ki son derece haklıydı; “Allah saygıyı Japon halkına vermiş.” Aslında vermemiş eğitimle öğrenmiş desek daha doğru olur sanırım.

Tüm halkımızın toplumsal saygıya sahip olması dileğiyle. Kalın sağlıcakla

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş