Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

AH BU HAVALAR

Herkesin malumu olduğu gibi tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da hava birkaç gündür güneşli. ☘ Kışın soğuğunda güneşli havayı görmek içimizi kıpır kıpır etmiş olsa da bu durumun pek normal olmadığı da belli… ☘ Hafta sonu Ordu halkı tamamen sahil kesime inerek güneşli havanın tadını çıkarttı. Kimi kahvaltı kimi yürüyüş yaptı. Çok güzel bir güneş vardı. ☘ Ama şu da bir gerçek biz kış ayındayız ve derecelerin 20’leri görmesi iyi bir şey değil. ☘ Bizler bu zamanlarda kar yağmasını beklerken, yazdan kalma bir mevsim yaşıyoruz. ☘ Üreticiler tedirgin, uzmanlar  tedirgin… ☘ Ilıman iklimi hisseden doğanın uyanması erken olur ve bu doğanın kanuna aykırı bir durum olur ki bazı kayıplara sebep olabilir.  ☘ Şubat ayına sesleniyorum! “Sen Şubat ayısın kendine gel.” ☘ Ünlü şairimiz Orhan Veli Kanık’ın şiirindeki gibi “Beni bu güzel havalar mahvetti” tadını mı çıkartsak, tedirgin mi olsak. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2024 - Pazartesi

AH BU HAVALAR

Herkesin malumu olduğu gibi tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da hava birkaç gündür güneşli.

Kışın soğuğunda güneşli havayı görmek içimizi kıpır kıpır etmiş olsa da bu durumun pek normal olmadığı da belli…

Hafta sonu Ordu halkı tamamen sahil kesime inerek güneşli havanın tadını çıkarttı. Kimi kahvaltı kimi yürüyüş yaptı. Çok güzel bir güneş vardı.

Ama şu da bir gerçek biz kış ayındayız ve derecelerin 20’leri görmesi iyi bir şey değil.

Bizler bu zamanlarda kar yağmasını beklerken, yazdan kalma bir mevsim yaşıyoruz.

Üreticiler tedirgin, uzmanlar 
tedirgin…

Ilıman iklimi hisseden doğanın uyanması erken olur ve bu doğanın kanuna aykırı bir durum olur ki bazı kayıplara sebep olabilir. 

Şubat ayına sesleniyorum! “Sen Şubat ayısın kendine gel.”

Ünlü şairimiz Orhan Veli Kanık’ın şiirindeki gibi “Beni bu güzel havalar mahvetti” tadını mı çıkartsak, tedirgin mi olsak. Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş