Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ADETA ZAMANI DURDURMUŞ…

Geçtiğimiz akşam Fatih Altaylı’nın konuğu Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan’dı. ☘ İnanın benim gibi televizyonlarını sonra açan milyonlarca izleyici onu Ajda Pekkan diye  izlemişlerdir. ☘ Bu benzerliğin karşısında  şaşırmamak elde değil. Adeta  ikizi gibiydi diyebilirim. ☘ Asıl benim hayranlığım bu benzerlikten ziyade akıcı ve akıllı konuşmalarıydı. Konuşurken el kol hareketleri  mimikleri 75 yaşındaki bir  kadına göre son derece sağlıklı bir insan profili  çiziyordu. ☘ Bu sağlıklı görüntünün adına spor deyin, beslenme deyin, estetik deyin ne derseniz deyin ama mutlaka incelenmeli ve kesinlikle feyz alınmalıdır. ☘ Üzülerek söyleyeyim ki bu kadını izleyen aynı yaştaki annelerimiz, bu kadın zamanı kendi lehine nasıl durdurmuş diye hayıflanacaktır. ☘ Tabi ki işin şakası bir yana insan sağlığının yaşam koşulu ile örtüştüğünü ve her iyi yaşamın imkânlar nispetinde olduğunu herkes gibi ben de kabul ediyorum. ☘ Ama yine de yeterince uyku, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam dış görüntünün yanı sıra dinç kalmanın şartlarından olsa gerek. ☘ Sağlıkla kalın, hoşça kalın…  
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2023 - Cumartesi

ADETA ZAMANI DURDURMUŞ…

Geçtiğimiz akşam Fatih Altaylı’nın konuğu Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan’dı.

İnanın benim gibi televizyonlarını sonra açan milyonlarca
izleyici onu Ajda Pekkan diye 
izlemişlerdir.

Bu benzerliğin karşısında 
şaşırmamak elde değil. Adeta 
ikizi gibiydi diyebilirim.

Asıl benim hayranlığım bu benzerlikten ziyade akıcı ve akıllı konuşmalarıydı. Konuşurken el kol hareketleri 
mimikleri 75 yaşındaki bir 
kadına göre son derece sağlıklı bir insan profili 
çiziyordu.

Bu sağlıklı görüntünün adına spor deyin, beslenme deyin, estetik deyin ne derseniz deyin ama mutlaka incelenmeli ve kesinlikle feyz alınmalıdır.

Üzülerek söyleyeyim ki bu kadını izleyen aynı yaştaki annelerimiz, bu kadın zamanı kendi lehine nasıl durdurmuş diye hayıflanacaktır.

Tabi ki işin şakası bir yana insan sağlığının yaşam koşulu ile örtüştüğünü ve her iyi yaşamın imkânlar nispetinde olduğunu herkes gibi ben de kabul ediyorum.

Ama yine de yeterince uyku, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam dış görüntünün yanı sıra dinç kalmanın şartlarından olsa gerek.

Sağlıkla kalın, hoşça kalın…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş