Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ABİYE…

Düğün ya da nişan mevsimlerinde biz kadınların giymiş olduğu abiye kıyafetleri iyice abartıyoruz galiba. ☘ Nişan için ayrı, kına için ayrı ve son olarak düğün için de apayrı bir abiye kıyafet giymeyi nedense zorunlu hissediyoruz.  ☘ Aynı kıyafeti nedense birkaç kez giymeyi kabul etmiyoruz. İlla farklı olacak. ☘ Nedense çok yakınımızda giydiğimiz abiyeyi de başka bir düğünde de giymiyoruz.  ☘ Bu nasıl bir zenginlikse anlamak mümkün değil. Maddi durumu olanda, olmayan da aynı şekilde davranıyor. Ayıp oluveriyormuş… ☘ İnanın o kadar gereksiz ve savurganca bir davranış ki akıl tutulması gibi bir şey. Bir günlüğüne çuval dolusu para veriyorsun ve ertesi gün giymiyorsun. Bir de kuru temizlemeye verip evin köşesinde öylece bekletiyorsun.  ☘ Bir de abiye borçlanarak alındıysa daha da kötü.  ☘ Sevgili okuyucular anneler ve kızları bu israfa hep beraber bir dur diyelim.  ☘ Bir kıyafeti birden fazla giymenin ayıp olmadığını bilelim. Ona vereceğimiz para ile evimizin bir eksiğini giderelim, mümkünse yakınlarımız ile değiştirelim. ☘ Sağlıklı kalın, tasarruflu kalın, hoşçakalın.    
Ekleme Tarihi: 29 Temmuz 2023 - Cumartesi

ABİYE…

Düğün ya da nişan mevsimlerinde biz kadınların giymiş olduğu abiye kıyafetleri iyice abartıyoruz galiba.

Nişan için ayrı, kına için ayrı ve son olarak düğün için de apayrı bir abiye kıyafet giymeyi nedense zorunlu hissediyoruz. 

Aynı kıyafeti nedense birkaç kez giymeyi kabul etmiyoruz. İlla farklı olacak.

Nedense çok yakınımızda giydiğimiz abiyeyi de başka bir düğünde de giymiyoruz. 

Bu nasıl bir zenginlikse anlamak mümkün değil. Maddi durumu olanda, olmayan da aynı şekilde davranıyor. Ayıp oluveriyormuş…

İnanın o kadar gereksiz ve savurganca bir davranış ki akıl tutulması gibi bir şey. Bir günlüğüne çuval dolusu para veriyorsun ve ertesi gün giymiyorsun. Bir de kuru temizlemeye verip evin köşesinde öylece bekletiyorsun. 

Bir de abiye borçlanarak alındıysa daha da kötü. 

Sevgili okuyucular anneler ve kızları bu israfa hep beraber bir dur diyelim. 

Bir kıyafeti birden fazla giymenin ayıp olmadığını bilelim. Ona vereceğimiz para ile evimizin bir eksiğini giderelim, mümkünse yakınlarımız ile değiştirelim.

Sağlıklı kalın, tasarruflu kalın, hoşçakalın.  

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş