Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

2021 YILI İYİLİK YILI OLSUN

Değerli okuyucular, 2021 yılı umarım hepimiz için iyilik yılı olur... Örneğin; yılbaşında nasıl olsa ne tatile ne de eğlence yerlerine gidemeyeceğimize göre o parayı birine ya da birilerine yardım amacıyla kullanalım.  **** Emin olun o kadar ihtiyacı olanlar var ki cidden, yeter ki bu kişi ya da kişileri araştırıp bulun. Bu hasta bir çocuk olabilir, okumaya çalışan bir öğrenci olabilir, eşi vefat etmiş ve çocuklarına kol kanat olmaya çalışan bir anne olabilir ya da aynı şekilde bir baba olabilir... **** Gerçekten yardım yapmak isteyen biri, bu insanlara rahatlıkla ulaşabilir. Muhakkak birilerinin tanıdığı, yardıma muhtaç insanlar çıkacaktır. Hemen şu an bir adım atın! **** Bilenler bilir, bunun manevi huzuru tarif edilemez bir duygudur. Üzerinizden kalkan tonlarca ağırlığı hissedecek ve hafifleyeceksiniz. Mutlaka ama mutlaka bunu  evladınızın görmesini veya duymasını sağlayarak yapın. Her yardım da onların haberi olmalı ya da ara sıra bu görevi onlara verin lütfen. **** Bunun bir iyilik tohumu olduğunu düşünün ve bu muhtaç insanların üzerinde yeşerdiğini göreceğiz. Yıllar sonra ne kadar doğru bir hareket yaptığımıza şahit olacağız. Emin olun yardım yaptığınız kişi de bunu gören evladınız da ileride birilerine yardım edecektir...  **** Sözü fazla uzatmak istemiyorum. Onun içindir ki yazımın başında da belirttiğim gibi 2021 yılı umarım iyilik ve yardım yılı olur... Minicik bir iyilik de olsa küçümsemeyin, çünkü o yardım gittiği yerde değerli olacaktır. **** Yeni yılın herkese iyilik, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 31 Aralık 2020 - Perşembe

2021 YILI İYİLİK YILI OLSUN

Değerli okuyucular, 2021 yılı umarım hepimiz için iyilik yılı olur... Örneğin; yılbaşında nasıl olsa ne tatile ne de eğlence yerlerine gidemeyeceğimize göre o parayı birine ya da birilerine yardım amacıyla kullanalım. 
****
Emin olun o kadar ihtiyacı olanlar var ki cidden, yeter ki bu kişi ya da kişileri araştırıp bulun. Bu hasta bir çocuk olabilir, okumaya çalışan bir öğrenci olabilir, eşi vefat etmiş ve çocuklarına kol kanat olmaya çalışan bir anne olabilir ya da aynı şekilde bir baba olabilir...
****
Gerçekten yardım yapmak isteyen biri, bu insanlara rahatlıkla ulaşabilir. Muhakkak birilerinin tanıdığı, yardıma muhtaç insanlar çıkacaktır. Hemen şu an bir adım atın!
****
Bilenler bilir, bunun manevi huzuru tarif edilemez bir duygudur. Üzerinizden kalkan tonlarca ağırlığı hissedecek ve hafifleyeceksiniz. Mutlaka ama mutlaka bunu  evladınızın görmesini veya duymasını sağlayarak yapın. Her yardım da onların haberi olmalı ya da ara sıra bu görevi onlara verin lütfen.
****
Bunun bir iyilik tohumu olduğunu düşünün ve bu muhtaç insanların üzerinde yeşerdiğini göreceğiz. Yıllar sonra ne kadar doğru bir hareket yaptığımıza şahit olacağız. Emin olun yardım yaptığınız kişi de bunu gören evladınız da ileride birilerine yardım edecektir... 
****
Sözü fazla uzatmak istemiyorum. Onun içindir ki yazımın başında da belirttiğim gibi 2021 yılı umarım iyilik ve yardım yılı olur... Minicik bir iyilik de olsa küçümsemeyin, çünkü o yardım gittiği yerde değerli olacaktır.
****
Yeni yılın herkese iyilik, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş