Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DEVİR, HESAP DEVRİ

Mutfağımızın olmazsa olmazlarından olan sebzelerin marketteki fiyat neden hala düşmüyor x Bazı sebzelerin mevsimi olmasına rağmen, nedense marketteki sebze reyonları adeta saç baş yoldurtuyor. x Hala 28 TL’ye domates, 24 TL’ye patlıcan, 16 TL’ye biber olur mu Allah Aşkına... x Buradan hanım kardeşlerime seslenmek istiyorum; markete gelmişken hepsini bir çırpıda alıp gideyim mantığından uzaklaşın artık. x Her zaman söylüyorum, bu gün de söylemeye devam edeceğim. Semt pazarlarından vazgeçmeyin. Marketler ile aralarındaki uçurumu farkedeceksiniz. x Ve uçurum denilecek kadar bu farkı gördükten sonra, eğer paranız kıymetli ise emin olun semt pazarlarını alışkanlık haline getireceksiniz. x Özellikle köylü kadınlarımızı ziyaret etmenizi ve eksikliklerinizi onlardan almanızı tavsiye ederim. x Hem bir gün önce toplandığı için taze oluyor, hem de onları desteklemiş oluyoruz. x Pazardan ayrıldıktan sonra, emin olun, hatırı sayılır oranda cebinizde para artacağından şüpheniz olmasın. x Birçok hanım arkadaşlar bunu yapabilse, marketteki sebze fiyatlarına yansıyacak ve önemli ölçüde indirime gideceklerdir. x Son olarak diyorum ki zor durumda kalmadıktan sonra marketlerden sebze almayalım. Bunu da mümkün olduğunca eş-dost ile paylaşıp onları bilinçlendirelim. Unutmayalım devir artık hesap devridir... Kalın Sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2022 - Cumartesi

DEVİR, HESAP DEVRİ

Mutfağımızın olmazsa olmazlarından olan sebzelerin marketteki fiyat neden hala düşmüyor
x
Bazı sebzelerin mevsimi olmasına rağmen, nedense marketteki sebze reyonları adeta saç baş yoldurtuyor.
x
Hala 28 TL’ye domates, 24 TL’ye patlıcan, 16 TL’ye biber olur mu Allah Aşkına...
x
Buradan hanım kardeşlerime seslenmek istiyorum; markete gelmişken hepsini bir çırpıda alıp gideyim mantığından uzaklaşın artık.
x
Her zaman söylüyorum, bu gün de söylemeye devam edeceğim. Semt pazarlarından vazgeçmeyin. Marketler ile aralarındaki uçurumu farkedeceksiniz.
x
Ve uçurum denilecek kadar bu farkı gördükten sonra, eğer paranız kıymetli ise emin olun semt pazarlarını alışkanlık haline getireceksiniz.
x
Özellikle köylü kadınlarımızı ziyaret etmenizi ve eksikliklerinizi onlardan almanızı tavsiye ederim.
x
Hem bir gün önce toplandığı için taze oluyor, hem de onları desteklemiş oluyoruz.
x
Pazardan ayrıldıktan sonra, emin olun, hatırı sayılır oranda cebinizde para artacağından şüpheniz olmasın.
x
Birçok hanım arkadaşlar bunu yapabilse, marketteki sebze fiyatlarına yansıyacak ve önemli ölçüde indirime gideceklerdir.
x
Son olarak diyorum ki zor durumda kalmadıktan sonra marketlerden sebze almayalım. Bunu da mümkün olduğunca eş-dost ile paylaşıp onları bilinçlendirelim. Unutmayalım devir artık hesap devridir...
Kalın Sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş