Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SEN İNSANSAN BİZ NEYİZ..!

Felsefe nedir? *** '' Var olanların varlığı, kaynağı, anlamı ve nedeni üzerine düşünme bilginin bilimsel olarak araştırılması'' diyor kitap.. *** Diğer bir deyişle ''Bir bilgi alanının ya da bilimin temelini oluşturan ilkeler bölümü'' diye açıklanıyor.. *** 4 yıl okumuş ve bunun sonucunda felsefe öğretmeni olmuş bir öğretmen yukarıdaki tanımların hepsini kabul etmiş ve o diplomayı almaya hak kazanmıştır. Felsefe kim, sen kimsin.. *** Bilim yuvası üniversitelerimizden nasıl oluyor da böyle haysiyet ve şeref yoksunu meczuplar çıkabiliyor..Felsefe eğitimi almış bu öğretmen bozuntusu şahsiyet, eminim öğrencilerinin hiçbirine felsefe dersi vermemişken, din dersi öğretmeninin görevini üstlenerek ders boyunca vaaz vermiştir? *** Üzerine elzem olmayan meseleleri twitter hesabında paylaşarak ve ahkam keserek toplumu germenin mantığını anlamak mümkün değildir.. ***   Sana nasıl bir vahiy indi ki bunu söylediğinizde cennete gideceğiniz mi bildirildi..  *** Eşofman giymiş bir kız çocuğunu zina ile eşdeğer tutmak hangi insanlığa sığar? *** Senin kardeşinin, ağabeyinin, kızlarının yanı sıra amca kızı, hala kızı, teyze kızı akrabana zina suçlaması yaparken, sözün nereye gittiğini düşündün mü?  *** Pardon düşünmek insanlara mahsus, hayvanlara değildi değil mi? *** O öğretmenin sosyal medya gibi entelektüel ve bilimsel bir argümanı büyük bir pişkinlikle kullanması ve provokatif açıklamayı akıllı telefon aracılığı ile yapması bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor.. *** Zira bu insanın bilim ile ilim ile uzaktan yakından hiç alakası olmamalı. O, akşama kadar zikir çekmeli ve ruhban okuluna kayıt olup, tüm dünyadan elini ayağını çekmelidir. Felsefe gibi bir bilime gölge düşürmemelidir. . *** Onun görevden uzaklaştırılması bana kalırsa adeta ödül gibi. Bu ve bunun gibiler meslekten men edilip, tecrit odasında tutulmalıdır.. ***  Özür dilemeye dahi tenezzül etmeyen bu yaratık, toplumda var olmayı hak etmediği gibi, onunla aynı havayı teneffüs etmeyi kendime zül sayıyorum.. *** Beynini kiraya verip, bu şekilde açıklama yapma cesaretini gösteren insan görünümlü hayvan figürlerinden, ülkemizde o kadar çok ki onlarla mücadele etmek oldukça zordur.. *** Tek yapmamız gereken, onları mümkün olduğunca yalnızlaştırmak ve toplumdan soyutlamalıyız.. Bulundukları ortamı derhal terk etmeliyiz.. *** Bu dünyada yaşadığı müddetçe, ona cehennemin ödül olacağı htirilmelidir..
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2017 - Perşembe

SEN İNSANSAN BİZ NEYİZ..!

Felsefe nedir?
***
'' Var olanların varlığı, kaynağı, anlamı ve nedeni üzerine düşünme bilginin bilimsel olarak araştırılması'' diyor kitap..
***
Diğer bir deyişle ''Bir bilgi alanının ya da bilimin temelini oluşturan ilkeler bölümü'' diye açıklanıyor..
***
4 yıl okumuş ve bunun sonucunda felsefe öğretmeni olmuş bir öğretmen yukarıdaki tanımların hepsini kabul etmiş ve o diplomayı almaya hak kazanmıştır. Felsefe kim, sen kimsin..
***
Bilim yuvası üniversitelerimizden nasıl oluyor da böyle haysiyet ve şeref yoksunu meczuplar çıkabiliyor..Felsefe eğitimi almış bu öğretmen bozuntusu şahsiyet, eminim öğrencilerinin hiçbirine felsefe dersi vermemişken, din dersi öğretmeninin görevini üstlenerek ders boyunca vaaz vermiştir?
***
Üzerine elzem olmayan meseleleri twitter hesabında paylaşarak ve ahkam keserek toplumu germenin mantığını anlamak mümkün değildir..
***
  Sana nasıl bir vahiy indi ki bunu söylediğinizde cennete gideceğiniz mi bildirildi.. 
***
Eşofman giymiş bir kız çocuğunu zina ile eşdeğer tutmak hangi insanlığa sığar?
***
Senin kardeşinin, ağabeyinin, kızlarının yanı sıra amca kızı, hala kızı, teyze kızı akrabana zina suçlaması yaparken, sözün nereye gittiğini düşündün mü? 
***
Pardon düşünmek insanlara mahsus, hayvanlara değildi değil mi?
***
O öğretmenin sosyal medya gibi entelektüel ve bilimsel bir argümanı büyük bir pişkinlikle kullanması ve provokatif açıklamayı akıllı telefon aracılığı ile yapması bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor..
***
Zira bu insanın bilim ile ilim ile uzaktan yakından hiç alakası olmamalı. O, akşama kadar zikir çekmeli ve ruhban okuluna kayıt olup, tüm dünyadan elini ayağını çekmelidir. Felsefe gibi bir bilime gölge düşürmemelidir. .
***
Onun görevden uzaklaştırılması bana kalırsa adeta ödül gibi. Bu ve bunun gibiler meslekten men edilip, tecrit odasında tutulmalıdır..
*** 
Özür dilemeye dahi tenezzül etmeyen bu yaratık, toplumda var olmayı hak etmediği gibi, onunla aynı havayı teneffüs etmeyi kendime zül sayıyorum..
***
Beynini kiraya verip, bu şekilde açıklama yapma cesaretini gösteren insan görünümlü hayvan figürlerinden, ülkemizde o kadar çok ki onlarla mücadele etmek oldukça zordur..
***
Tek yapmamız gereken, onları mümkün olduğunca yalnızlaştırmak ve toplumdan soyutlamalıyız.. Bulundukları ortamı derhal terk etmeliyiz..
***
Bu dünyada yaşadığı müddetçe, ona cehennemin ödül olacağı htirilmelidir..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş