Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

ADAY ADAYLIĞI BEREKETİ

Seçimlere yaklaşık 2 ay kala tüm partilerde milletvekili aday adayı bereketi yaşanıyor. ☘ Görevinden istifa eden belediye başkanlarından tutun da kurum müdürlerine, parti il başkanlığını bırakıp, üniversite rektörlüğüne veda eden kişilere varıncaya kadar herkeste bir hevestir gidiyor. ☘ Gerçek olan varsa hiç kimse ülkesine, şehrine fayda sağlamaya değil, önde olmaya ve bir tık daha nasıl üstte olabilirimin gayretiyle, nasıl daha fazla söz sahibi olmanın peşindeler. ☘ Belediye başkanlarına diyorum ki size ne oluyor. İl ya da ilçenize yeterli hizmeti yaptığınızı mı zannediyorsunuz ki milletvekilliği istiyorsunuz. ☘ Maalesef oldum demekle olunmuyor. Dün hiçbir şeydiniz bugün ise halkınız sizi belediye başkanı yapmış ve sizi bölgenize hizmet  yapmanız için seçmişler.  Siz ne yapmışsınız? ☘ Ne yazık ki 5 yılı bile doldurmadan bu görevi tamamladığınızı düşünerek göre- vinizden istifa etmişsiniz ve milletvekili aday adayı  olmuşsunuz. ☘ Hangi partiden olursanız olun, bir oturun oturduğunuz yerde. Önce eksiklerinizi ve yarım bıraktığınız hedeflerinizi tamamlayın. Verdiğiniz sözlerin arkasında durun. ☘ Bence bu, bulunduğunuz il ya da ilçenin seçmeninin inisiyatifi ile alakalı olmadığı ve içinde bulunduğunuz güç sarhoşluğunun dışa vurumudur. Daha, daha, dahadır… ☘ Yani ilçe belediye başkanlığı ve kurum müdürlüğü sizleri kesmemiş ya da tatmin etmemiş olacak ki, hesap sorulma değil, hesap sorma merci olma peşindesiniz. ☘ Unutmayınız ki daha önünüzde hesap vereceğiniz ve divan-ı el pençe duracağınız daha çok amiriniz ve üstünüz olacaktır. Buna hazırlıklı olun ve ona göre adaylığınızı açıklayın.   
Ekleme Tarihi: 24 Mart 2023 - Cuma

ADAY ADAYLIĞI BEREKETİ

Seçimlere yaklaşık 2 ay kala tüm partilerde milletvekili aday adayı bereketi yaşanıyor.

Görevinden istifa eden belediye başkanlarından tutun da kurum müdürlerine, parti il başkanlığını bırakıp, üniversite rektörlüğüne veda eden kişilere varıncaya kadar herkeste bir hevestir gidiyor.

Gerçek olan varsa hiç kimse ülkesine, şehrine fayda sağlamaya değil, önde olmaya ve bir tık daha nasıl üstte olabilirimin gayretiyle, nasıl daha fazla söz sahibi olmanın peşindeler.

Belediye başkanlarına diyorum ki size ne oluyor. İl ya da ilçenize yeterli hizmeti yaptığınızı mı zannediyorsunuz ki milletvekilliği istiyorsunuz.

Maalesef oldum demekle olunmuyor. Dün hiçbir şeydiniz bugün ise halkınız sizi belediye başkanı yapmış ve sizi bölgenize hizmet 
yapmanız için seçmişler. 
Siz ne yapmışsınız?

Ne yazık ki 5 yılı bile doldurmadan bu görevi tamamladığınızı düşünerek göre- vinizden istifa etmişsiniz ve milletvekili aday adayı 
olmuşsunuz.

Hangi partiden olursanız olun, bir oturun oturduğunuz yerde. Önce eksiklerinizi ve yarım bıraktığınız hedeflerinizi tamamlayın. Verdiğiniz sözlerin arkasında durun.

Bence bu, bulunduğunuz il ya da ilçenin seçmeninin inisiyatifi ile alakalı olmadığı ve içinde bulunduğunuz güç sarhoşluğunun dışa vurumudur. Daha, daha, dahadır…

Yani ilçe belediye başkanlığı ve kurum müdürlüğü sizleri kesmemiş ya da tatmin etmemiş olacak ki, hesap sorulma değil, hesap sorma merci olma peşindesiniz.

Unutmayınız ki daha önünüzde hesap vereceğiniz ve divan-ı el pençe duracağınız daha çok amiriniz ve üstünüz olacaktır. Buna hazırlıklı olun ve ona göre adaylığınızı açıklayın. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş