Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SİYASET’İN ÇİRKİN YÜZÜ

Terbiyeden, siyasi üsluptan uzak kin ve nefret salyalarını insanlara kusan, kendini seçmen zanneden kimi esnaf, kimi öğretmen, kimi imam, kimi gazeteci kılığındaki insan görünümlü yaratıkların karşı görüşteki muhalefet tabir edilen kişilere ettikleri bedduaya ve çirkin sözlere bir göz atın ve insanlık olarak nereye evrildiğimizi görün istedim. ☘ ✔Serde zalimlikte bir araya gelmeye çalışanların birliğini planını bozsun Rabbim. ✔Allah kahr-ı perişan eylesin, ocaklarını söndürsün İnşallah. ✔Beter olsunlar, lağım çukurunda boğulsunlar. ✔Bunları başa getirme, ellerini tutmaz ayaklarını amaçlarına götürmez et Allah’ım. ✔O…Çocuğu,P…venk, P..Ç... ☘ Hiç dikkat ettiniz mi ?  Sinkaflı küfürler hariç diğer tüm bedduaların yerine gelmesi için Allah’ı ortak koşuyorlar. ☘ Bre gafiller, bre mel’unlar bilmezsiniz ki Cenab-ı Hak siyasete karışmaz, o parti, bu parti diye ayırt etmez. ☘ Bunun bir seçimden ibaret olduğunu Allah’ın kimi seçeceğinize kesinlikle karışmayaca- ğını her şeyin sizlerin karar mekanizması ile sonuca bağlanacağını, sandıktaki oylara etki etmeyeceğini bilmeyecek kadar cahilsen şayet, bırak bir taraflarını yırtma istersen… ☘ Bu beddualar ve sinkaflı sözler, topluma nifak tohumu ekmekten öteye gitmeyeceği gibi evdeki evladına da sirayet edeceğini bilmelisin. ☘ Evlat babadan anneden gördüğünü alır bir tarafa koyar ve aynı kin ve nefret salyalarını zamanı geldiğinde o da saçmaya başlayacaktır. ☘ Yine, yeni, yeniden söylemeden duramayacağım;  EĞİTİM ŞART… ☘☘ Yazının anlam ve önemine  istinaden Nazım Hikmet’in  dediği gibi; Alt tarafı bir çiçek koklayıp  Bir hayvan sahiplenip, Birkaç insan tanıyıp, Sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz…
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2023 - Salı

SİYASET’İN ÇİRKİN YÜZÜ

Terbiyeden, siyasi üsluptan uzak kin ve nefret salyalarını insanlara kusan, kendini seçmen zanneden kimi esnaf, kimi öğretmen, kimi imam, kimi gazeteci kılığındaki insan görünümlü yaratıkların karşı görüşteki muhalefet tabir edilen kişilere ettikleri bedduaya ve çirkin sözlere bir göz atın ve insanlık olarak nereye evrildiğimizi görün istedim.

✔Serde zalimlikte bir araya gelmeye çalışanların birliğini planını bozsun Rabbim.

✔Allah kahr-ı perişan eylesin, ocaklarını söndürsün İnşallah.

✔Beter olsunlar, lağım çukurunda boğulsunlar.

✔Bunları başa getirme, ellerini tutmaz ayaklarını amaçlarına götürmez et Allah’ım.

✔O…Çocuğu,P…venk, P..Ç...

Hiç dikkat ettiniz mi ?  Sinkaflı küfürler hariç diğer tüm bedduaların yerine gelmesi için Allah’ı ortak koşuyorlar.

Bre gafiller, bre mel’unlar bilmezsiniz ki Cenab-ı Hak siyasete karışmaz, o parti, bu parti diye ayırt etmez.

Bunun bir seçimden ibaret olduğunu Allah’ın kimi seçeceğinize kesinlikle karışmayaca- ğını her şeyin sizlerin karar mekanizması ile sonuca bağlanacağını, sandıktaki oylara etki etmeyeceğini bilmeyecek kadar cahilsen şayet, bırak bir taraflarını yırtma istersen…

Bu beddualar ve sinkaflı sözler, topluma nifak tohumu ekmekten öteye gitmeyeceği gibi evdeki evladına da sirayet edeceğini bilmelisin.

Evlat babadan anneden gördüğünü alır bir tarafa koyar ve aynı kin ve nefret salyalarını zamanı geldiğinde o da saçmaya başlayacaktır.

Yine, yeni, yeniden söylemeden duramayacağım; 
EĞİTİM ŞART…
☘☘
Yazının anlam ve önemine 
istinaden Nazım Hikmet’in 
dediği gibi;

Alt tarafı bir çiçek koklayıp 
Bir hayvan sahiplenip,
Birkaç insan tanıyıp,
Sevip gidecektik bu dünyadan.
Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş