Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

SN. BAYRAKTAR

Birileri Sn. Bayraktar’a o makama seçilmesinin amacının halkın, memurun, işçinin, emeklinin maaşını savunmak olduğunu söylesin. ☘ Sayın Bayraktar, “Milletvekili maaşı yetmiyor” ne demek. Siz diyorsunuz ki emekliler, memurlar, işçiler ölün… ☘ Oraya sizleri biz seçtik ki haklarımızı savunasınız diye. Ama siz milletvekili arkadaşlarınızı savunuyorsunuz. Bu iş bu maaşla yapılmaz diyorsunuz. Yaptığınız iş meslek değil, hizmet ve gönüllülük esasına dayalı bir tercihtir. ☘ Oraya sizi zorla getirmedikleri gibi ücretiniz yetmiyorsa,  FİSKOBİRLİK yönetim kurulu başkanlığınızdan iddia edilen hatırı sayılı maaşınızdan takviye yaparsınız olur biter. O da yetmez ise Sakarya halkı size destek çıksın, iş çözülsün. ☘ Ufak bir hatırlatma yapalım: Emekli maaşı  7 bin 500 TL. Asgari ücret  11 bin 500 TL. Memur maaşı 22 bin TL. Milletvekili maaşı  74 bin TL. ☘ Merakımı bağışlayın Sn. Bayraktar, ama sahi hem milletvekili hem de  FİSKOBİRLİK’ten yönetim kurulu başkanlığı için maaş alıyor musunuz? ☘ Aman FİSKOBİRLİK koltuğuna da sıkı sıkıya yapışın, sakın bırakıp birine kaptırmayın ha! Sonra hem makamsız, hem de işsiz kalırsınız maazallah.
Ekleme Tarihi: 29 Eylül 2023 - Cuma

SN. BAYRAKTAR

Birileri Sn. Bayraktar’a o makama seçilmesinin amacının halkın, memurun, işçinin, emeklinin maaşını savunmak olduğunu söylesin.

Sayın Bayraktar, “Milletvekili maaşı yetmiyor” ne demek. Siz diyorsunuz ki emekliler, memurlar, işçiler ölün…

Oraya sizleri biz seçtik ki haklarımızı savunasınız diye. Ama siz milletvekili arkadaşlarınızı savunuyorsunuz. Bu iş bu maaşla yapılmaz diyorsunuz. Yaptığınız iş meslek değil, hizmet ve gönüllülük esasına dayalı bir tercihtir.

Oraya sizi zorla getirmedikleri gibi ücretiniz yetmiyorsa,  FİSKOBİRLİK yönetim kurulu başkanlığınızdan iddia edilen hatırı sayılı maaşınızdan takviye yaparsınız olur biter. O da yetmez ise Sakarya halkı size destek çıksın, iş çözülsün.

Ufak bir hatırlatma yapalım:
Emekli maaşı 
7 bin 500 TL.
Asgari ücret 
11 bin 500 TL.
Memur maaşı
22 bin TL.
Milletvekili maaşı 
74 bin TL.

Merakımı bağışlayın Sn. Bayraktar, ama sahi hem milletvekili hem de 
FİSKOBİRLİK’ten yönetim kurulu başkanlığı için maaş alıyor musunuz?

Aman FİSKOBİRLİK koltuğuna da sıkı sıkıya yapışın, sakın bırakıp birine kaptırmayın ha! Sonra hem makamsız, hem de işsiz kalırsınız maazallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş