Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

BRAVO! İSTANBUL FATSALILAR DERNEĞİ…

Yerel TV. Kanallarını izlemek, hele hele basın mensubu iseniz kaçınılmaz olur. Zira gündeme dair bir şeyler kaçırmamak gerekir. ☘ Bazen izlenecek kayda değer bir şeyler olmayınca geçmiş programları ya da bir dernek etkinliklerine göz atmak mecburiyetinde kalıyoruz. ☘ Yine öyle bir programa denk geliyoruz ve İstanbul Fatsalılar Derneği’nin bir etkinliğini izlerken programın alt yazısı dikkatimi çekti. ☘ Aynen şunu yazıyordu; “İstanbullu Ordulular Derneği Eğitim ve Öğretim desteği gecesi”. Bu hiç alışık olmadığım bir başlıktı. ☘ Daha önceki seyrettiğim dernek etkinlikleri son derece amaçsız ve anlamsız olarak görüyordum ki bu programı izleyince “Helal olsun” demek geldi içimden. ☘ Düşünebiliyor musunuz? Bir dernek var ve ormanlık alanda piknik modundan uzak yüksek oktanlı bir sanatçı eşliğinde “EĞİTİM-ÖĞRETİM DESTEĞİ GECESİ” konulu bir etkinlik düzenliyor. ☘ Eğer yapılan etkinlik başlık ile örtüşüyor ve gerçek ise ben bu derneğin Ordu’daki basın elçisi olur ve önünde saygı ile hürmet ile eğilirim. ☘ Nihayet eğitimin öğretimin öneminin farkına varan bir sivil toplum örgütleri varmış. Siyasetten ve dinden bahsetmeyen her ikisinin de yerinin ayrı olduğunu belirten bir dernek de faaliyet gösterebiliyor ve bu yönde bir etkinlik düzenlenebiliyormuş demek ki… ☘ Buradan gazetem adına dernek başkanını ve yönetim kurulunu yürekten tebrik ediyorum. ☘ Bu gibi anlamlı etkinliklerin diğer derneklere de emsal teşkil etmesi aydınlık Türkiye için mihmandarca bu görevi üstendiklerinden yönetime saygılar sunuyorum.
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2024 - Çarşamba

BRAVO! İSTANBUL FATSALILAR DERNEĞİ…

Yerel TV. Kanallarını izlemek, hele hele basın mensubu iseniz kaçınılmaz olur. Zira gündeme dair bir şeyler kaçırmamak gerekir.

Bazen izlenecek kayda değer bir şeyler olmayınca geçmiş programları ya da bir dernek etkinliklerine göz atmak mecburiyetinde kalıyoruz.

Yine öyle bir programa denk geliyoruz ve İstanbul Fatsalılar Derneği’nin bir etkinliğini izlerken programın alt yazısı dikkatimi çekti.

Aynen şunu yazıyordu; “İstanbullu Ordulular Derneği Eğitim ve Öğretim desteği gecesi”. Bu hiç alışık olmadığım bir başlıktı.

Daha önceki seyrettiğim dernek etkinlikleri son derece amaçsız ve anlamsız olarak görüyordum ki bu programı izleyince “Helal olsun” demek geldi içimden.

Düşünebiliyor musunuz? Bir dernek var ve ormanlık alanda piknik modundan uzak yüksek oktanlı bir sanatçı eşliğinde “EĞİTİM-ÖĞRETİM DESTEĞİ GECESİ” konulu bir etkinlik düzenliyor.

Eğer yapılan etkinlik başlık ile örtüşüyor ve gerçek ise ben bu derneğin Ordu’daki basın elçisi olur ve önünde saygı ile hürmet ile eğilirim.

Nihayet eğitimin öğretimin öneminin farkına varan bir sivil toplum örgütleri varmış. Siyasetten ve dinden bahsetmeyen her ikisinin de yerinin ayrı olduğunu belirten bir dernek de faaliyet gösterebiliyor ve bu yönde bir etkinlik düzenlenebiliyormuş demek ki…

Buradan gazetem adına dernek başkanını ve yönetim kurulunu yürekten tebrik ediyorum.

Bu gibi anlamlı etkinliklerin diğer derneklere de emsal teşkil etmesi aydınlık Türkiye için mihmandarca bu görevi üstendiklerinden yönetime saygılar sunuyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş