Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

BELEDİYELER, KARAYOLLARI, MALZEMELERİNİZE SAHİP ÇIKIN !

Son zamanlarda bazı ev ve işyerlerinin önündeki park dubaları ve delinatörler dikkatimi çekti. ☘ Bu park dubaları ve delinatörlerin bir kuruma ait olduğunu anladım. Ama bunu sadece birkaç kişi değil, onlarca kişinin ev ve işyerlerinin önünde olduğunu gördüm. Zira artık her gördüğüm aynı tipteki bu park levhalarını uzun zaman takip ettim. Sonunda anladım ki hiçbir belediye ve kurumlar bunlara sahip çıkmayıp, adam sendecilik yaptıkları ortaya çıktı.  ☘ Aslında bir takım densizler tarafından sahipsizmiş gibi yollardan çaldıkları bu levhaların gerçek sahibi bizleriz. Yani devletin olan her şey halkındır. Üzülerek söyleyeyim ki bunu çalanda halkın bir bireyidir. Ne yazık ki kendi malını çalıyor zağar. ☘ Hadi bu densiz çalıyor anladık da, sen kurum olarak malına neden sahip çıkmazsın. ☘ Hangi işyerinin veya evin önünde olduğunu tespit ettiğinde ceza-i müeyyide neden uygulamazsın ve teşfik edersin. ☘ Nasıl olsa bir şey olmuyor mantığı ile bu densizler çalmaya devam edecek ve sen de kurum olarak her yıl yeniden alım yapacaksın. Yandı, bitti, kayboldu demek çok basit. Soran da yok, sorgulayan da… Nasıl olsa parası kendi cebinden de çıkmıyor. ☘ Bu çalmaların ve kayboluşların önüne geçmenin yegâne şartı, üzerlerine kurumun  logosu ya da isminin  yazılması ile mümkündür. ☘ Dolayısıyla çalmaya yeltenemeyeceklerdir. ☘ Görüldüğü her yerde çok kolay tespit edilecektir. Hangi işyerinin önünde ise işyeri sahibi de bu hareketinden dolayı eminim o da utanacaktır. ☘ Bazılarınız diyor ki o kadar hırsızlığın yanında, senin de uğraştığın sorguladığın şeye bak. ☘ Yapacak bir şey yok! Bu günkü torbadan bu çıktı.   
Ekleme Tarihi: 06 Nisan 2023 - Perşembe

BELEDİYELER, KARAYOLLARI, MALZEMELERİNİZE SAHİP ÇIKIN !

Son zamanlarda bazı ev ve işyerlerinin önündeki park dubaları ve delinatörler dikkatimi çekti.

Bu park dubaları ve delinatörlerin bir kuruma ait olduğunu anladım. Ama bunu sadece birkaç kişi değil, onlarca kişinin ev ve işyerlerinin önünde olduğunu gördüm. Zira artık her gördüğüm aynı tipteki bu park levhalarını uzun zaman takip ettim. Sonunda anladım ki hiçbir belediye ve kurumlar bunlara sahip çıkmayıp, adam sendecilik yaptıkları ortaya çıktı. 

Aslında bir takım densizler tarafından sahipsizmiş gibi yollardan çaldıkları bu levhaların gerçek sahibi bizleriz. Yani devletin olan her şey halkındır. Üzülerek söyleyeyim ki bunu çalanda halkın bir bireyidir. Ne yazık ki kendi malını çalıyor zağar.

Hadi bu densiz çalıyor anladık da, sen kurum olarak malına neden sahip çıkmazsın.

Hangi işyerinin veya evin önünde olduğunu tespit ettiğinde ceza-i müeyyide neden uygulamazsın ve teşfik edersin.

Nasıl olsa bir şey olmuyor mantığı ile bu densizler çalmaya devam edecek ve sen de kurum olarak her yıl yeniden alım yapacaksın. Yandı, bitti, kayboldu demek çok basit. Soran da yok, sorgulayan da… Nasıl olsa parası kendi cebinden de çıkmıyor.

Bu çalmaların ve kayboluşların önüne geçmenin yegâne şartı, üzerlerine kurumun 
logosu ya da isminin 
yazılması ile mümkündür.

Dolayısıyla çalmaya yeltenemeyeceklerdir.

Görüldüğü her yerde çok kolay tespit edilecektir. Hangi işyerinin önünde ise işyeri sahibi de bu hareketinden dolayı eminim o da utanacaktır.

Bazılarınız diyor ki o kadar hırsızlığın yanında, senin de uğraştığın sorguladığın şeye bak.

Yapacak bir şey yok! Bu günkü torbadan bu çıktı. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş