Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
İsmet DUMAN
Köşe Yazarı
İsmet DUMAN
 

2 YÜZLÜ AZ GELİR..! YÜZSÜZ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER...

1995 yılındaki Srebrenitsa Katliamında yaşanan insanlık suçu yargılamasında dava sonuçlanmış ve şimdiye kadar verilen en ağır cezalar verilmiş.. *** Suçun mahiyetine bir göz atmak gerekirse; Savaş döneminde Srebrenitsa Bölgesi güvenli alan ilan edilmiş ama adeta o insanları bu bölgeye çekerek tuzak kurulmuş, güvenli diye buraya akın eden 8 binden fazla masum insan katledilmişti.. Bir de katledilen insanların cinsiyetine bakar mısınız.. Erkekler ve erkek çocukları.. *** Gaye belli, etnik soykırımdı yapılan. Tarih çok ilginç, 1995.. Gelişmiş yıllarda yapılan bu katliamı anlamak mümkün değildi..  *** En ilginç olanı Birleşmiş Milletler tarafından katliam yapıldığı sırada hava desteğinin verilmeyişidir. Ölün değil, geberin lan! Dercesine seyirci kalan Birleşmiş Milletlerdir asıl suçlu.. *** Karadzic gibi caniler, Birleşmiş Milletlerin görmezden geldiği ve de cesaretlendirdiği afyonlanmış pisliklerdir.. *** Karadzic, 13 yıl boyunca kendi ülkesinde saklanmış bir otobüste ele geçirilmişti.. Buna kargalar bile güler..  *** Gel gelelim bu günler itibariyle yazının başında da belirttiğim gibi bu şahısa verilen ceza, şimdiye kadar savaş suçlarına verilen en ağır ceza imiş.. *** Bu soysuzlar savaş suçu işlerken Türkiye'nin feryadına kulaklarını tıkayan ve 3 maymunu oynayan 193 ülkeden oluşan Birleşmiş Milletler, senin sağladığın ya da sağlayacağın barışın ve güvenliğin lağım çukuruna batsın.. Lahey Adalet Divanı, senin verdiğin ceza da yerin dibine batsın.. *** Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner..
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2017 - Cuma

2 YÜZLÜ AZ GELİR..! YÜZSÜZ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER...

1995 yılındaki Srebrenitsa Katliamında yaşanan insanlık suçu yargılamasında dava sonuçlanmış ve şimdiye kadar verilen en ağır cezalar verilmiş..
***
Suçun mahiyetine bir göz atmak gerekirse; Savaş döneminde Srebrenitsa Bölgesi güvenli alan ilan edilmiş ama adeta o insanları bu bölgeye çekerek tuzak kurulmuş, güvenli diye buraya akın eden 8 binden fazla masum insan katledilmişti.. Bir de katledilen insanların cinsiyetine bakar mısınız.. Erkekler ve erkek çocukları..
***
Gaye belli, etnik soykırımdı yapılan. Tarih çok ilginç, 1995.. Gelişmiş yıllarda yapılan bu katliamı anlamak mümkün değildi.. 
***
En ilginç olanı Birleşmiş Milletler tarafından katliam yapıldığı sırada hava desteğinin verilmeyişidir. Ölün değil, geberin lan! Dercesine seyirci kalan Birleşmiş Milletlerdir asıl suçlu..
***
Karadzic gibi caniler, Birleşmiş Milletlerin görmezden geldiği ve de cesaretlendirdiği afyonlanmış pisliklerdir..
***
Karadzic, 13 yıl boyunca kendi ülkesinde saklanmış bir otobüste ele geçirilmişti.. Buna kargalar bile güler.. 
***
Gel gelelim bu günler itibariyle yazının başında da belirttiğim gibi bu şahısa verilen ceza, şimdiye kadar savaş suçlarına verilen en ağır ceza imiş..
***
Bu soysuzlar savaş suçu işlerken Türkiye'nin feryadına kulaklarını tıkayan ve 3 maymunu oynayan 193 ülkeden oluşan Birleşmiş Milletler, senin sağladığın ya da sağlayacağın barışın ve güvenliğin lağım çukuruna batsın.. Lahey Adalet Divanı, senin verdiğin ceza da yerin dibine batsın..
***
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş