Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

BÜYÜK BAŞKANA MEKTUP

Merhaba, Büyük Başkan, ENVER YILMAZ. Biliyorum işin çok,  zamanın az, sizinle kolay kolay, konuşulmaz. Onun için, dileğimi iletmek için mektup yazma gereği htim. Nasılsınız, sıkıntılarınızda oluyor mu arada? Nasıl olsa uzun yıllar geçti, hem tecrübeniz artmış oldu, hem de bilginiz. Bilinçli, zevkle yapılan işlerde, insanı yormaz. Sizin öyle bir tempoda, çalıştığınızı, görüyoruz, görüyorlar… Her imkanınız var sayın YILMAZ, sizi kimse durduramaz. Sizi beğenenlerde olur, haliyle, beğenmeyenlerde… Kim ne derse desin. Siz kervanınızı ORDU için yürütün. Benim gibi size ayrı ayrı konularda, nice mektuplar, muhakkak ki yazanlar olmuşlardır. Ve biride ben. İşte benim dileğim, olur veya olmaz, orası bundan sonra sana ait. Ben dileğimi size sunduğum için müsterihim. Benim dileğimde bir tane. Şimdi belediyeler çok zengin, eskisi gibi iğne ile kuyu kazmıyor, dağları, kayaları yararak, amaca ulaşıyor. Ne istiyorum şehrin içinde denizi doldurarak, o namlı PARKIN yapılmasını. Hastane bahanesiyle, eğer o park oradan kalkacak olursa, benim ve benim gibi düşünenlerin görüşü bu… Haniya PİRAZİZ’ de deniz doldurularak , Türkiye de birinci, dünyada da üçüncü odluya, HAVA ALANI… Eğer bu namlı PARK, öyle yapılacak olursa, Türkiye’de de birinci olur, dünyada da… O zaman ORDU, kendiliğinden MARKALAŞMIŞ olur. Parkın denizi doldurarak yapılamasının çok önemi var. Denizde yaşayan canlıların, barınakları, yuvaları, kendiliğinden oluşmuş olur. Diğer hayvanların, yuvaları, yerleri de, gereği gibi gündeme gelir. Tam teşekküllü park bitince, TELEFERİKTEN de önce altın yumurtlayan TAVUK konumuna gelir. İki üç sene sonrada, masraflar biter, kara geçer. Her mevsim, gece, gündüz, halkın görünümüne, ve yerli, yabancı turistlerin, ilgi çeken, uğrak yeri olur. Ekibinizle bir araya gelin, bir karara varın bakalım. Ne nedir? Sonu Allah kerim. Ne diyelim, daha size?.. Hem ENVER’ sin hem de YILMAZ. Karar verip, başlarsanız, Bu PARK böyle, yarım kalmaz. Mektuba yazılacak, daha nice dilekler var ama, tutunacak bir dal bulamadığım için, değinemiyorum.  Üst geçit için çok yazmıştım ilgililere teşekkürler. Umduğumuzdan daha güzeli yapıldı. Ben, meteorolejinin  olduğu yere yapılsın demiştim Fen amiri her halde, orayı en uygun görmüş olacak. Önemli olan yapılması idi, yapıldı ya çok şükür. Şu PARKTA  bir ele alınıp bitse ya, siz ORDU belediye başkanları arasında SÜLEYMAN FELEKTEN sonra, ikinci sırayı alır ebediyen gönüllerde kalırsınız. Mektubuma şimdilik son verirken, size ve ilgili ekibinize, taktir ve teşekkürlerimle, selam, SEVGİ, saygılarımı sunarım. Gün doğmadan göreceğiz, nelerin, nasıl doğacağını. Cevabını bekliyoruz biz hepimiz.  
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2017 - Pazartesi

BÜYÜK BAŞKANA MEKTUP

Merhaba, Büyük Başkan, ENVER YILMAZ.
Biliyorum işin çok,  zamanın az, sizinle kolay kolay, konuşulmaz.
Onun için, dileğimi iletmek için mektup yazma gereği htim.
Nasılsınız, sıkıntılarınızda oluyor mu arada?
Nasıl olsa uzun yıllar geçti, hem tecrübeniz artmış oldu, hem de bilginiz. Bilinçli, zevkle yapılan işlerde, insanı yormaz.
Sizin öyle bir tempoda, çalıştığınızı, görüyoruz, görüyorlar…
Her imkanınız var sayın YILMAZ, sizi kimse durduramaz.
Sizi beğenenlerde olur, haliyle, beğenmeyenlerde…
Kim ne derse desin. Siz kervanınızı ORDU için yürütün. Benim gibi size ayrı ayrı konularda, nice mektuplar, muhakkak ki yazanlar olmuşlardır. Ve biride ben.
İşte benim dileğim, olur veya olmaz, orası bundan sonra sana ait. Ben dileğimi size sunduğum için müsterihim.
Benim dileğimde bir tane.
Şimdi belediyeler çok zengin, eskisi gibi iğne ile kuyu kazmıyor, dağları, kayaları yararak, amaca ulaşıyor. Ne istiyorum şehrin içinde denizi doldurarak, o namlı PARKIN yapılmasını.
Hastane bahanesiyle, eğer o park oradan kalkacak olursa, benim ve benim gibi düşünenlerin görüşü bu…
Haniya PİRAZİZ’ de deniz doldurularak , Türkiye de birinci, dünyada da üçüncü odluya, HAVA ALANI…
Eğer bu namlı PARK, öyle yapılacak olursa, Türkiye’de de birinci olur, dünyada da…
O zaman ORDU, kendiliğinden MARKALAŞMIŞ olur.
Parkın denizi doldurarak yapılamasının çok önemi var. Denizde yaşayan canlıların, barınakları, yuvaları, kendiliğinden oluşmuş olur. Diğer hayvanların, yuvaları, yerleri de, gereği gibi gündeme gelir.
Tam teşekküllü park bitince, TELEFERİKTEN de önce altın yumurtlayan TAVUK konumuna gelir.
İki üç sene sonrada, masraflar biter, kara geçer. Her mevsim, gece, gündüz, halkın görünümüne, ve yerli, yabancı turistlerin, ilgi çeken, uğrak yeri olur. Ekibinizle bir araya gelin, bir karara varın bakalım.
Ne nedir? Sonu Allah kerim.
Ne diyelim, daha size?..
Hem ENVER’ sin hem de YILMAZ.
Karar verip, başlarsanız,
Bu PARK böyle, yarım kalmaz.
Mektuba yazılacak, daha nice dilekler var ama, tutunacak bir dal bulamadığım için, değinemiyorum. 
Üst geçit için çok yazmıştım ilgililere teşekkürler. Umduğumuzdan daha güzeli yapıldı.
Ben, meteorolejinin  olduğu yere yapılsın demiştim
Fen amiri her halde, orayı en uygun görmüş olacak.
Önemli olan yapılması idi, yapıldı ya çok şükür.
Şu PARKTA  bir ele alınıp bitse ya, siz ORDU belediye başkanları arasında SÜLEYMAN FELEKTEN sonra, ikinci sırayı alır ebediyen gönüllerde kalırsınız.
Mektubuma şimdilik son verirken, size ve ilgili ekibinize, taktir ve teşekkürlerimle, selam, SEVGİ, saygılarımı sunarım.
Gün doğmadan göreceğiz, nelerin, nasıl doğacağını.
Cevabını bekliyoruz biz hepimiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş