Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Emrah GEMİCİOĞLU
Köşe Yazarı
Emrah GEMİCİOĞLU
 

ONLARDAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

İnsanlar git gide daha da yalnızlaşıp, kendi içlerine kapanıyorlar. Kimseye güvenmeyip, izole bir iç dünyada yaşıyorlar.  ☘ ‘Bir kedi ile köpeğin dostluğu görenlerin içini ısıtıyor, görenler şaşırıyor’ temalı haberler çok sık olmasa da çoğumuzun karşısına çıkmıştır. ☘ O haberlerde birbirlerine sarılan ve yan yana duran hayvan dostlarımızı gördükçe pamuk gibi oluruz. ☘ Doğası gereği birbirlerine zıt olan ve hiç anlaşamayan ‘kedi ve köpek’ler bile çok iyi arkadaş olabiliyor, güvenebiliyor ve çok iyi anlaşabiliyorlarsa biz insanlar neden bunu başaramıyoruz. ☘ Bu soruyu kendimize sorunca, şu cevabı alıyoruz; “Onlardan öğrenecek çok şey var”
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2023 - Çarşamba

ONLARDAN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

İnsanlar git gide daha da yalnızlaşıp, kendi içlerine kapanıyorlar. Kimseye güvenmeyip, izole bir iç dünyada yaşıyorlar. 

‘Bir kedi ile köpeğin dostluğu görenlerin içini ısıtıyor, görenler şaşırıyor’ temalı haberler çok sık olmasa da çoğumuzun karşısına çıkmıştır.

O haberlerde birbirlerine sarılan ve yan yana duran hayvan dostlarımızı gördükçe pamuk gibi oluruz.

Doğası gereği birbirlerine zıt olan ve hiç anlaşamayan ‘kedi ve köpek’ler bile çok iyi arkadaş olabiliyor, güvenebiliyor ve çok iyi anlaşabiliyorlarsa biz insanlar neden bunu başaramıyoruz.

Bu soruyu kendimize sorunca, şu cevabı alıyoruz; “Onlardan öğrenecek çok şey var”

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş